Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Γλυφάδα: Ταυτοποιήθηκε 16χρονη για τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης - «Φαίνεται πως κατάφερε τα περισσότερα χτυπήματα»


«Ταυτοποιήθηκε και το τρίτο άτομο, που φαίνεται ότι κατάφερε τα χτυπήματα στο ανήλικο κορίτσι, σύμφωνα με την ίδια», επεσήμανε η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Κωνστανίνα Δημογλίδου.
«Είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώνουμε τον εισαγγελέα όπως κάνουμε κάθε φορά, αναμένουμε και την ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού η οποία θα περιέλθει στην προανακριτική δικογραφία, να τη διαβιβάσουμε στον εισαγγελέα και να διατάξει σχετικά», συμπλήρωσε.
Έρχεται εφαρμογή για τη βία μεταξύ ανηλίκων
Η ίδια παρατήρησε ότι λίγες μόλις μέρες μετά το άνοιγμα των σχολειών παρατηρούνται κρούσματα βίας. «Δυστυχώς βλέπουμε έντονα κάποια περιστατικά. Βέβαια δεν είναι περιστατικά που συμβαίνει εντός των σχολείων».
Μιλώντας για την αντιμετώπιση του φαινομένου, η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας επεσήμανε πως «χρειαζόμαστε τους γονείς συμμάχους».«Οι γονείς του θύματος αντέδρασαν όπως ακριβώς έπρεπε και απευθύνθηκαν στην αστυνομία» στο περιστατικό της Γλυφάδας.
Η Κωνσταντίνα Δημογλίδου ανακοίνωσε ότι στις αρχές του Οκτώβρη θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή «Save Youth» για την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού.
Συγκλονιστικά βίντεο ντοκουμέντα από τον ξυλοδαρμό της 14χρονης
Το περιστατικό έγινε στην οδό Λαζαράκη, έξω από γνωστό κατάστημα ένδυσης. Στην επίθεση συμμετείχαν και κάποια αγόρια. Οι ανήλικοι σταμάτησαν να χτυπούν την 14χρονη μόνο όταν επενέβη περαστικός
Όπως φαίνεται στο πρώτο βίντεο που εξασφάλισε το ethnos, στην αρχή η 14χρονη μιλά με την παρέα συνομηλίκων της ώσπου δέχεται ένα χτύπημα στο πρόσωπο από κοπέλα και πέφτει κάτω. Το κορίτσι προσπαθεί να σηκωθεί, αλλά η ίδια κοπέλα την τραβά από τα μαλλιά και της φέρει διαδοχικά χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα. Την τραβά από τα μαλλιά και την πετά κάτω ενώ κανένας από τα παιδιά που κάθονται σε απόσταση αναπνοής δεν μπαίνει στη μέση για να σταματήσει την αγριότητα.

Μετά από πολλά χτυπήματα, η κοπέλα θα σταματήσει να την χτυπά, αλλά όπως φαίνεται στο βίντεο, πολλά παιδιά κατευθύνονται προς το μέρος της.


Τι κατέθεσε η 14χρονη
«Περπατούσα με φίλους μου στη Γλυφάδα. Ήρθαν παιδιά και μου είπαν ότι με ψάχνουν δύο συμμαθήτριές μου. Πήγα να τις συναντήσω στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου. Εκεί είδα μαζεμένα 20 άτομα. Είδα τις δύο συμμαθήτριες μου, οι οποίες άρχισαν να με βρίζουν και να με απειλούν. Τότε η μία, μου έριξε γροθιά, μάτωσε η μύτη μου, έπεσα κάτω και δεν μπορούσα να αντιδράσω» είπε η νεαρή στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το Star.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα