Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Σοκ στην Αργολίδα: 17χρονοι επιτέθηκαν σε 12χρονο και τον ξύρισαν με φαλτσέτα

Σε δυο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στην Αργολίδα μετά από ένα απίστευτο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων που έλαβε χώρα χθες Τρίτη σε προαύλιο σχολείου. Οι 17χρονοι φαίνεται να επιτέθηκαν σε έναν 12χρονο και να τον ξύρισαν...με φαλτσέτα.
Το χρονικό
Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης στο προαύλιο του σχολείο στην Ερμιόνη. Ο 12χρονος βρισκόταν δίπλα στο κυλικείο όταν τον πλησίασαν δύο 17χρονοι και άνευ λόγου και αιτίας τον απείλησαν φραστικά, ενώ, ένας εκ των δύο έβγαλε μία φαλτσέτα και του ξύρισε το μουστάκι και στη συνέχεια του πήρε από την τσέπη του 2 ευρώ.
Ο 12χρονος ενημέρωσε τους γονείς του και αυτοί με τη σειρά τους τις Αρχές με αποτέλεσμα να συλληφθούν τόσο οι δύο 17χρονοι όσο και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Συνελήφθησαν, χθες (24.9.2024) το βράδυ, στην Ερμιόνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, -2- ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ειδικότερα, οι -2- ανήλικοι συλληφθέντες χθες (24.9.2024) το πρωί σε προαύλιο σχολικού συγκροτήματος στην Ερμιόνη, απείλησαν και επιτέθηκαν με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου σε έτερο ανήλικο.Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς των ανήλικων συλληφθέντων και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας των ανήλικων τέκνων τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα