Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Προφυλακιστέος ο ένας 17χρονος για το επεισόδιο σε σχολείο στην Ερμιόνη


Το απόγευμα της Πέμπτης 26/9, απολογήθηκαν στα Δικαστήρια Ναυπλίου, οι δυο 17χρονοι μαθητές που επιτέθηκαν με φαλτσέτα εναντίον 12χρονου στο Γυμνάσιο – Λύκειο της Ερμιόνης στην Αργολίδα.
Αργά το βράδυ με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο ένας 17χρονος, που είχε τη φαλτσέτα προφυλακίστηκε, ενώ ο άλλος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Σύμφωνα με την καταγγελία, κατά τη διάρκεια διαλείμματος σε προαύλιο του Γυμνασίου–Λυκείου Ερμιόνης απείλησαν φραστικά τον 12χρονο και στη συνέχεια του ξύρισαν το μουστάκι με αιχμηρό αντικείμενο (φαλτσέτα) και του πήραν δύο ευρώ.
Συνελήφθησαν και οι γονείς των δύο 17χρονων, ηλικίας 46 και 47 ετών, και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας των ανήλικων τέκνων τους. Οι γονείς αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι.
Ο δικηγόρος της οικογένειας του 12χρονου μίλησε στην ΕΡΤ και είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων πως:
«Έχουμε μια υπόθεση πολύ σοβαρή, με ένα ανήλικο παιδί -μαθητής πρώτης Γυμνασίου, που δυστυχώς έπεσε θύμα ενδοσχολικής βίας.
Το παιδί απειλήθηκε με μία φαλτσέτα, τραυματίστηκε ελαφρά ευτυχώς στο πρόσωπό του και αφού του αφαιρέθηκαν και δύο ευρώ που είχε πάνω του, επέστρεψε στην τάξη του σοκαρισμένο, χωρίς να αναφέρει κάτι για την τρομακτική επίθεση που δέχτηκε, φοβούμενο νέα επίθεση από τους δύο 17χρονους μαθητές. Στην συνέχεια όταν γύρισε σπίτι του μίλησε για το περιστατικό στους γονείς του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα