Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Αθηνά Λινού: Νέο εξώδικο στον Παύλο Πολάκη - «Θα ακολουθήσουν και αγωγές»


Νέο εξώδικο για δεύτερη φορά κατέθεσε η Αθηνά Λινού κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη «για να αντιμετωπιστούν οι συκοφαντικές επιθέσεις προς το πρόσωπό μου», όπως τονίζει, ενώ προαναγγέλλει και αγωγές.
«Κανένα υπονοούμενο δεν θα μείνει αναπάντητο και η αλήθεια θα φανεί στα δικαστήρια αναφέρει σε δήλωσή της.
Σημειώνεται πως ο κ. Πολάκης προανήγγειλε χθες ότι σήμερα θα επισκεφθεί την Εισαγγελέα στον Άρειο Πάγο για να καταθέσει για την υπόθεση της Αθηνάς Λινού και του ΕΟΔΥ.
Η δήλωσή της
«Όπως είχα δεσμευτεί, όλες οι αναγκαίες νομικές ενέργειες για να αντιμετωπιστούν οι συκοφαντικές επιθέσεις προς το πρόσωπό μου έχουν ξεκινήσει. Παραδόθηκε ήδη το δεύτερο εξώδικο και θα ακολουθήσουν οι αγωγές. Καμία λέξη, κανένα υπονοούμενο δεν θα μείνει αναπάντητο και η αλήθεια θα φανεί στα δικαστήρια.
Μέχρι τέλους λοιπόν, ενάντια σε όσους με ύβρεις, συκοφαντίες και ανυπόστατες κατηγορίες πλήττουν τελικά τους ευάλωτους συμπολίτες μας - και κατά κύριο λόγο τα παιδιά που έχουν ανάγκη - για μικροπολιτικούς και επικοινωνιακούς σκοπούς. Γιατί αυτήν την υποχρέωση έχω ως ιατρός, καθηγήτρια, βουλευτής και ευσυνείδητος πολίτης πάνω από όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα