Σάββατο 3 Απριλίου 2010

ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ...ΚΟΡΩΝΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΡΓΟΣ....


γράφει ο Αλχημιστής

Διαβάζω για το καινούργιο φορολογικό νομοσχέδιο, τροποποιήσεις, διορθώσεις, για αδικίες, για ισορροπίες και άλλα τέτοια ηχηρά, που όμως μαρτυρούν συγχρόνως και την τσαπατσουλιά , την προχειρότητα της Κυβέρνησης και των Υπηρεσιακών παραγόντων. Αλλά γι αυτό το σοβαρό θέμα , θα επανέλθω.
Διαβάζω επίσης και εδώ θέλω να σταθώ, για τοποθετήσεις προέδρων διαφόρων οργανισμών, κλ.π. Δάσκαλος διορίσθηκε στο τάδε Νομικό πρόσωπο (δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, γιατί σκοπός και στόχος δεν είναι οι συγκεκριμένοι), υπάλληλος της ΔΕΗ Μεγαλόπολης πρόεδρος σε Νοσοκομεία, Άσυλα Ανιάτων κλ.π.
Ανεργία δόξα τον Θεό, έχουμε 10% και πάμε ολοταχώς για 20%. Γιατί πρέπει να μπαίνουν σε αυτές τις θέσεις διορισμένοι υπάλληλοι; Γιατί δεν μπαίνει σαν προϋπόθεση για τον διορισμό, σ΄ αυτές τις θέσεις, η ιδιότητα του ανέργου; Δεν υπάρχουν ικανοί και άξιοι , μεταξύ των ανέργων; Γιατί λοιπόν δεν παίρνουμε από αυτούς; …Έστω του Κυβερνώντος κόμματος… (Κοινωνική Δικαιοσύνη, Αξιοκρατία, μη κομματισμός, όχι λάφυρο της εκάστοτε Κυβέρνησης η δημόσια διοίκηση, προσδοκίες από τον Γ.Α.Π., που παραμένουν θολές, έως σκοτεινές ).
Ποιος ασχολούμενος με τα κοινά ή άλλος μπορεί να μου απαντήσει;
Έχει άδικο, ο φίλος και ξάδελφος Τάκης, που τυχαίνει να είναι και Νεοδημοκράτης, που λέει , ότι όλα είναι παραμύθια, ότι μας δουλεύουν και ότι για άλλη μια φορά, θα βολευτούν τα λαμόγια…οι παρακοιμώμενοι… οι υποκόμοι των βουλευτάδων και των υπουργών;
Γιατί δεν βάνουν από αυτούς; Τους άνεργους;

Στο ΚΑΦΚΑ, ας πούμε, εδώ στα Φιλιατρά, δεν υπάρχει ένας νέος, ένας μεσήλικας που να είναι άνεργος, με ανάλογο πτυχίο που θα μπορούσε να το διοικήσει;
Στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας και Καλαμάτας, το ίδιο, όπως και σε όλα τα ιδρύματα, οργανισμούς νομικά πρόσωπα κλ.π.
ΓΙΑΤΙ; Ένα μεγάλο και πελώριο γιατί, του φίλου μου του Τάκη, του Νεοδημοκράτη, ποιος θα το απαντήσει;

Εγώ πάντως σκέφτομαι και λέω:
Αν ο άνεργος είχε …άκρες, θα ήταν άνεργος;

Προφανώς ΟΧΙ !!!!
Κάποιοι παρακοιμώμενοι βολεύονται , γίνονται ένα με το σύστημα διακυβέρνησης, διορίζονται σε θέσεις ….Κονόμας και ας είναι διορισμένοι…. Και μετά έρχονται σε μας και μας ….. Πουλάνε φύκια , για μεταξωτές κορδέλες… Για ιδεολογίες και κόμματα…. Για υποψηφίους και πράσινα άλογα ….

Γι αυτό και εγώ λοιπόν,

ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα