Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Ντόρα: Προσπάθεια συμψηφισμού - αποπροσανατολισμού

Κυρ. Μητσοτάκης: Ξαναζεσταμένο φαγητό

«Προσπάθεια συμψηφισμού», χαρακτηρίζει η κυρία Ντ. Μπακογιάννη τα όσα ακούστηκαν τα τελευταία 24ωρα περί εμπλοκής της ίδιας αλλά και μελών της οικογένειάς της στο σκάνδαλο της Siemens.

Η τέως υπουργός σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε χθες επέμεινε ότι η σχέση της με τον πρώην ισχυρό άνδρα της εταιρείας, κ. Μ. Χριστοφοράκο, ήταν κοινωνική και άφησε σαφείς αιχμές και κατά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που ανέφεραν ότι η πλειονότητα των συναντήσεων που είχε ο κ. Χριστοφοράκος (όσο ήταν στην εταιρεία) ήταν με μέλη της οικογενείας Μητσοτάκη...
..

«Είναι σαφές ότι επιχειρείται μια προσπάθεια συμψηφισμού και κυρίως αποπροσανατολισμού από τα πραγματικά ευρήματα, προκειμένου να μην απαντηθεί το ερώτημα ποιοι πήραν τα λεφτά, πού πήγαν οι μίζες, ποια είναι η διαδρομή του μαύρου πολιτικού χρήματος προς πρόσωπα και κόμματα από τις προγραμματικές συμβάσεις και τις προμήθειες του ΟΤΕ και των άλλων δημόσιων φορέων». «Αυτή την αλήθεια οφείλει η Εξεταστική Επιτροπή να βρει και να καταθέσει στον ελληνικό λαό».

Εν τω μεταξύ, «κύκλοι» προσκείμενοι στον κ. Κυρ, Μητσοτάκη, σχολιάζοντας την κατάθεση της πρώην γραμματέως του κ. Χριστοφοράκου και του πρώην οικονομικού διευθυντή της Siemens, στην εξεταστική επιτροπή την Πέμπτη ανέφεραν ότι «αυτό που προκύπτει είναι πως ο λογαριασμός για το τηλεφωνικό κέντρο στο πολιτικό του γραφείο πληρώθηκε από τον βουλευτή και όχι από την εταιρεία». Χαρακτήριζαν δε «ξαναζεσταμένο φαγητό» τα όσα λέγονται και πρόσθεσε: Είναι σαφές ότι η εξεταστική θα έπρεπε να ασχοληθεί με το πού πήγαν τα λεφτά από τις μίζες των συμβάσεων που υπέγραψε το ελληνικό δημόσιο με τη «Siemens».
πηγή: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα