Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Φιλιατρά: Πολεοδομικός σχεδιασμός.....

Γράφει και σχολιάζει ο Αλχημιστής.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010 η αναγγελθείσα από χθες από τον Δήμαρχο Άλκη Ξύγκα πρώτη ενημέρωση για τον πολεοδομικό σχεδιασμό. Ήταν μια χρήσιμη συνάντηση που έδωσε την δυνατότητα στους παραβρισκόμενους να ενημερωθούν, να περιγράψουν την σημερινή πραγματικότητα και να κάνουν προτάσεις γενικότερου ενδιαφέροντος για το μέλλον. Συζητήθηκε η χρήση γης και ο γενικότερος πολεοδομικός σχεδιασμός. Προβλημάτισε ιδιαίτερα τους παραβρισκόμενους που ήταν οι: κ. Ξύγκας, οι αντιδήμαρχοι κ. Στάμος. Κ. Παναγιωτόπουλος και κ. Παγάνης και οι υπάλληλοι μηχανικοί της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου. Την ενημέρωση την έκαναν τρεις υπεύθυνες που προσπαθούν να κάνουν τον πολεοδομικό σχεδιασμό των Φιλιατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες μας και στο παρελθόν είχαν γίνει ανάλογες προσπάθειες αλλά δεν τελεσφόρησαν. Ευχόμαστε και ελπίζουμε η εφαρμογή του Καλλικράτη να μην σταθεί εμπόδιο για την ολοκλήρωση του σημαντικότερου ίσως έργου υποδομών όλων των εποχών. Ελπίζουμε στο μέλλον να συμμετέχουν όλοι οι φορείς και οι πολίτες των Φιλιατρών που με τις προτάσεις τους θα βοηθήσουν στην δημιουργία ενός πραγματικού, ουσιαστικού, σύγχρονου και αναπτυξιακού πολεοδομικού σχεδιασμού. Χαιρετίζουμε την προσπάθεια που έστω και καθυστερημένα γίνεται από τον Δήμο Φιλιατρών.

7 σχόλια:

  1. Βέβαια είναι δουλειά μηχανικών, όμως νομίζω ότι είναι καλύτερα ανατολικά! Να ακούσουμε και άλλες γνώμες!!!!
    Είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον της πόλης! Όχι άλλα αναθέματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑγγελικήΙουνίου 03, 2010

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑνώνυμοςΙουνίου 03, 2010

    Πρέπει να γίνει ανατολικά! Να τραβηχτεί η πόλη προς τα κάτω! Αλλά εκεί έχει πολλά έξοδα! Προσοχή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑνώνυμοςΙουνίου 03, 2010

    Θέλω να πάω στις ελιές μου . Πως θα πηγαίνω; Μέσω Φαρακλάδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑνώνυμοςΙουνίου 03, 2010

    Καλά τι βλακείες είναι αυτές; Ούτε για μπάνιο, δεν θα μπορούμε να πάμε; Μας κλέψανε τα λεφτά, μας κόβουν και το δρόμο; Ντροπή! Ο δρόμος να γίνει στο Βουνό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑγγελικήΙουνίου 03, 2010

    Εδώ μας τα πήρανε, δεν θα αφήσουνε τίποτα , τι δρόμους μας λένε; Εδώ θα έρθει αύριο, η Κυπαρισσία να μας τα πάρει όλα! Όχι στην Κυπαρισσία! Μια ζωή οι Κυπαρισσιώτες, βλαχαδερά ήτανε, βλαχαδερά θα μείνουν! Κουτοπόνηροι! Που ξέρουν αυτοί από πολιτισμό; Από τέχνη; Τσοπάνηδες ήτανε μια ζωή! Δωστου θάρρος του χωριάτη…. Να ανεβεί και στο κρεβάτι….. που λένε! Ου!!!!!! Ου!!!!!!! Ου!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑνώνυμοςΙουνίου 04, 2010

    Απο πάνω παιδιά! Προς Θεού, μην κόψετε την πόλη στα δύο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα