Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

“Τόλη, πλήρωσε τα 5,5 εκατ. ευρώ!”

Απορρίπτει το Σ.τ.Ε. την αίτηση ακύρωσης του χρέους

Απορριπτική θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες η εισήγηση που θα κάνει την ερχόμενη Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010, στο Β΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, ο σύμβουλος Επικρατείας Ιωάννης Γράβαρης, σχετικά με τις αιτήσεις του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου για το χρέος του προς την εφορία ύψους 5,5 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, ο εισηγητής θα ζητήσει να απορριφθούν οι επτά αιτήσεις του τραγουδιστή με τις οποίες ζητάει να αναιρεθούν αντίστοιχες (επτά) αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, με τις οποίες υποχρεούται να πληρώσει στην εφορία 5,5 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Γράβαρης θα τονίσει στην εισήγησή του ότι οι αποφάσεις του εφετείου της Αθήνας ερμηνεύουν σωστά την φορολογική νομοθεσία και για αυτό οι αιτήσεις αναιρέσεως του καλλιτέχνη θα πρέπει να απορριφθούν ως απαράδεκτες!

Το ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ αντιπροσωπεύει πρόστιμα και προσαυξήσεις τα οποία επιβλήθηκαν στο Τ. Βοσκόπουλο μετά από φορολογικούς ελέγχους για την περίοδο 1993 - 1994. Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν λόγω μη έκδοσης δελτίων παροχής υπηρεσιών για αμοιβές που ελάμβανε από νυκτερινά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, μη έκδοσης δελτίων παροχής υπηρεσιών από δικαιώματα δισκογραφικών εταιρειών, λόγω απόκρυψης εισοδημάτων από ακίνητα, κ.λπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα