Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Αναστάτωση στο Κοπανάκι για το κλείσιμο της Αγροτικής

Αναστάτωση επικρατεί μεταξύ των κατοίκων του Κοπανακίου και της ευρύτερης περιοχής καθώς, όπως έχουν πληροφορηθεί, κλείνει το τοπικό υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας.
Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για μια πρωτοφανή αποψίλωση της περιοχής τους από υπηρεσίες, αλλά και για μια νέα ταλαιπωρία που τους περιμένει. Λένε ότι η περιοχή είναι καθαρά αγροτική και κτηνοτροφική και εξυπηρετούνταν από τη συγκεκριμένη τράπεζα που είναι και η μοναδική - ενώ πέραν των άλλων ταλαιπωρία περιμένει και τους συνταξιούχους, καθώς για να εξυπηρετηθούν θα πρέπει πλέον να μετακινούνται σε άλλη περιοχή
.

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ. ΤΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΡΟΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΥΘΩΝΑ. ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα