Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Γέμισαν ποδήλατα οι δρόμοι της Τριφυλίας

ImageΜε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η 1η Ποδηλατοδρομία στην Τριφυλία και οι δρόμοι από την Κυπαρισσία μέχρι τη Μαραθόπολη γέμισαν ποδήλατα και ποδηλάτες κάθε ηλικίας.
Την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση ανέλαβε η δραστήρια Ένωση Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας και η ποδηλατοδρομία πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Γιώργου Αμυρά και της Ομάδας «Ταξιδιάρικα Ποδήλατα».

Λίγο πριν από την εκκίνηση, από την κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας χθες το μεσημέρι, η πρόεδρος της Ένωσης Γεωργία Χριστοδούλου αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της και ευχαρίστησε τον Γιώργο Αμυρά και την Ομάδα «Ταξιδιάρικα Ποδήλατα» για την υποστήριξη, όπως επίσης τους χορηγούς (καταστήματα, επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα) και το Δήμο Τριφυλίας.
Την ποδηλατροδρομία χαιρέτισαν ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας και ο Κυπαρίσσιος αντιδήμαρχος Αθηναίων Άγγελος Αντωνόπουλος ο οποίος «έδωσε» και την εκκίνηση. Ο Γιώργος Αμυράς αναφέρθηκε στα τεχνικά χαρακτηριστικά της διαδρομής, στα οφέλη για την υγεία μας και το περιβάλλον από την ποδηλασία, καθώς επίσης στις δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης που υπάρχουν από την ποδηλασία, υλοποιώντας έργα ποδηλατόδρομων.
Μετά την εκκίνηση, τα ποδήλατα ξεχύθηκαν στους δρόμους, με στάσεις στα Φιλιατρά, την Αγία Κυριακή και κατάληξη στη Μαραθόπολη, από όπου με βαρκάκια πέρασαν απέναντι στη νήσο Πρώτη, θαυμάζοντας και απολαμβάνοντας το υπέροχο και παρθένο φυσικό και θαλάσσιο περιβάλλον!
Του Ηλία Γιαννόπουλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα