Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Συνάντηση Κατσίβελα με συμβασιούχους, που απολύθηκαν χθες για να προσληφθούν σήμερα

Συνάντηση Κατσίβελα με συμβασιούχους, που απολύθηκαν χθες για να προσληφθούν σήμεραΣυνάντηση είχε χθες το πρωί ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας με τους συμβασιούχους του δήμου στον τομέα της καθαριότητας, οι οποίοι απολύθηκαν χθες και σήμερα επαναπροσλαμβάνονται μέχρι το Μάρτιο του 2018.
Από την πλευρά του έγινε αναφορά στις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν και τονίστηκε πως ο δήμος θα κινηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Εσωτερικών.
Να σημειωθεί ότι οι συμβασιούχοι που εργάζονται στον τομέα της καθαριότητας είναι 25 και στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναμενόταν να παρθεί απόφαση για την επαναπρόσληψή τους.
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Κατσίβελας επισήμανε: «Τους ενημέρωσα για όλα τα βήματα που διοικητικά οφείλουμε να κάνουμε, τους ενημέρωσα ότι θα τους δώσουμε τη δυνατότητα και να προσφέρουν τις υπηρεσίες στο δήμο αλλά και να ακολουθήσουμε όλο τον οδικό χάρτη, ο οποίος έχει υπαγορευτεί από το υπουργείο Εσωτερικών για το τι πρέπει να γίνει.
Η συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και αμοιβαίας αναγνώρισης και νομίζω ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι».
Στη συνάντηση παρόντες ήταν επίσης οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Κατσούλας, Γιάννης Μερκούρης, Αναστάσιος Πούλος και Γιάννα Κωνσταντέλου, καθώς και η διευθύντρια Διοικητικού του δήμου Χριστίνα Στρατικοπούλου.

Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα