Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Ο Σύλλογος εργαζομένων στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας για τη μετακίνηση Καλοφωλιά στην Καλαμάτα


Αξιότιμοι πολίτες, το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας, απευθύνεται σε εσάς τους πολίτες της Τριφυλίας και της ευρύτερης περιοχής του νομού Ηλίας, για μία διευκρίνιση όσον αφορά τη δήλωση μας με τις εφημερίες του κύριου Καλοφωλιά Παναγιώτη που μετακινήθηκε στη Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας για να αναλάβει επιπλέον την ευθύνη του συντονισμού και της Χειρουργικής Κλινικής της Ν.Μ. Καλαμάτας ελλείψει Συντονιστή Δ/ντή στη συγκεκριμένη κλινική από 01-07-2017 και για διάστημα τριών (3) μηνών, όμως για το μήνα Ιούλιο θα εκπληρώσει τις εφημερίες του στη Ν.Μ. Κυπαρισσίας ότι δεν είναι μόνο τέσσερις (4) αλλά πέντε (5) τις καθημερινές μέρες του μήνα , συν άλλες τέσσερις το πρώτο και το τελευταίο σαββατοκύριακο του μήνα, υπόψη ότι οι τέσσερις εφημερίες των σαββατοκύριακων δεν καλύπτονται από τον αναισθησιολογικό τομέα.
Πέστε μου τώρα εσείς, πώς θα συντονίζει ταυτόχρονα την Ν.Μ. Καλαμάτας και τη δική μας Νοσηλευτική Μονάδα από απόσταση, αφού θα είναι εκεί τις περισσότερες μέρες του μήνα έστω να μπουν οι υπάρχοντες Χειρουργοί που είναι Β΄ επιμελιτές και που όλοι γνωρίζουμε ότι δεν μπορούν να βάλουν κανένα τακτικό ή επείγον περιστατικό αν συμβεί χωρίς την κάλυψη από κάποιον Α΄ επιμελιτή, Διευθυντή ή Συντονιστή του χειρουργικού τομέα?
Γεγονός, που δεν αναιρεί όσα σας αναφέραμε στην προηγούμενη δημοσίευση. Ότι δηλαδή αυτή την στιγμή ο χειρουργικός τομέας της Ν.Μ. Κυπαρισσίας νοσεί και νοσεί τους μήνες αιχμής για να επωφεληθεί ο καθένας για τους δικούς του λόγους.
Δενσκέπτονται ότι σήμερα είναι αυτό και αύριο θα μας πει το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, αφού δεν δουλεύουν τα χειρουργεία και κατά επέκταση και η χειρουργική κλινική, ελάτε στη Ν.Μ. Καλαμάτας να ανοίξουμε τα καινούργια τμήματα που έχουμε βλέψεις να ανοίξουμε μέσα σ το υπάρχον έτος.
Δε σκέπτονται το κάθε απλό πολίτη αν έχει την δυνατότητα να επισκεφτεί τη Ν.Μ. Καλαμάτας για όποια δήποτε παροχή υπηρεσίας. Αν μπορεί να ξεσπιτωθεί , αν έχει την οικονομική δυνατότητα και ότι άλλο συνεπάγεται με αυτές τους τις ενέργειες.
Δε σκέπτονται τις συνέπειες που μπορούν να έχουν οι ενέργειες τους αυτές στην τοπική κοινωνία, ότι δηλαδή όλα αυτά είναι μία αλυσίδα και επηρεάζουν τους πάντες.
Για αυτό, όλοι μαζί πρέπει να κινηθούμε για το κοινό καλό όλων μας.
Με εκτίμηση η πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα