Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Φεύγει ο καύσωνας και έρχονται βροχές

Τρίτη μέρα γερού καύσωνα σε όλη τη χώρα αλλά από Δευτέρα ο καιρός θα αλλάξει κατά πολύ.
Δείτε πότε θα "δροσιστούμε". Η θερμοκρασία αναλυτικά ανά περιοχή Για τρίτη μέρα σαρώνει τη χώρα ένας από τους χειρότερους καύσωνες των τελευταίων 15 ετών. Στην Αθήνα η θερμοκρασία άγγιξε το μεσημέρι τους 42 βαθμούς, ενώ στη Σπάρτη και το Ηράκλειο έφτασε στους 44. Την Κυριακή τόσο στην Αθήνα, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, η θερμοκρασία θα φτάσει τους 42 βαθμούς Κελσίου. Παρόλα αυτά, μένει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη καθώς από Δευτέρα θα δροσίσει. Μάλιστα, από την Τρίτη και μετά θα έχουμε συννεφιά και πιθανότητα βροχής κατά τόπους. Αναλυτικότερα η πρόβλεψη του καιρού για τις ερχόμενες ημέρες:
Δευτέρα
Καιρός: Στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα και από τα δυτικά. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία από τα δυτικά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε σημαντική πτώση.
Τρίτη
Καιρός: Στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε περαιτέρω μικρή πτώση. Θα κυμανθεί σε κανονικά επίπεδα.
Τετάρτη
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά.
Άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα