Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Τατούλης – Νίκας αντίπαλοι για την Περιφέρεια Πελοποννήσου;

Τατούλης – Νίκας αντίπαλοι για την Περιφέρεια Πελοποννήσου;

Τατούλης – Νίκας αντίπαλοι για την Περιφέρεια Πελοποννήσου;
Οσο πλησιάζουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές και σε συνδυασμό με τις απρόβλεπτες βουλευτικές, τα παραπολιτικά σχόλια... δίνουν και παίρνουν. Στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”, λοιπόν διαβάζουμε δύο παραπολιτικά πελοποννησιακού ενδιαφέροντος με άμεσο αντίκτυπο στη Μεσσηνία.
Η εφημερίδα ξεκινάει με ένα κουίζ και ρωτάει: “Αληθεύει ότι στη Ν.Δ. έχει κατατεθεί πρόταση να κατέλθει στις κάλπες του 2019 υποψήφιος περιφερειάρχης ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας;”.
Δεν αφήνει όμως ανενόχλητο και τον Τατούλη, τον οποίο τοποθετεί “κοντά” στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μας κάνει εντύπωση. Για τον άνδρα δεν αποτελεί κατηγορία η κωλοτούμπα. Μας μήνυσε άλλωστε για την λέξη και αθωωθήκαμε. Αλλά ας δούμε τι λένε τα “Παραπολιτικά”: “Περισσότερο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ παρά στη Ν.Δ. είναι πλέον ο Πέτρος Τατούλης. Ενδεικτικά ήταν τα όσα είπε προ ημερών, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του στην 5η Περιφερειακή Ημερίδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στην Καλαμάτα. Αρχικά, ο κ.
Τατούλης μίλησε για τις ΣΔΙΤ στα απορρίμματα της Πελοποννήσου, αφήνοντας σαφή αιχμή για όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα με τους βουλευτές της Ν.Δ. στην Πελοπόννησο. Παράλληλα, ταυτιζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε δημόσια την άποψή του υπέρ της απλής αναλογικής στην αυτοδιοίκηση, σε αντίθεση με τη Ν.Δ., που είναι κάθετα αντίθετη με ένα τέτοιο σενάριο”.
Αντε τώρα αν δεις αντιπάλους για την Περιφέρεια τον Τατούλη του ΣΥΡΙΖΑ και το Νίκα της Νέας Δημοκρατίας, τι κάνεις; Ξεσκονίζεις το διαβατήριό σου και μεταναστεύεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα