Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Λευκή Νύχτα απόψε στους Γαργαλιάνους

Λευκή Νύχτα απόψε στους Γαργαλιάνους
Η Λευκή Νύχτα που θ' ακολουθήσει, θα είναι μια μεγάλη γιορτή εκπτώσεων και διασκέδασης, η οποία θα φωτίσει την πόλη. Στο πλαίσιό της προβλέπονται τα εξής events: oι φιλαρμονικές του Δήμου Τριφυλίας θα αναγγείλουν μουσικά την έναρξη της βραδιάς. Live μουσική θα παίξουν οι "Hard Disk Drive and Friends" στο Πάρκο, μπροστά από την Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη. Τέσσερα ακόμη μουσικά σχήματα θα παίζουν σε διάφορα σημεία της πόλης για να ψυχαγωγούν τον κόσμο. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων θα διοργανώσει την 1η Εκθεση Σύγχρονης Τέχνης “Open Studio”, στην οδό Κοκκώνη 5. Ακόμη θα οργανώσει χορευτικά δρώμενα στους δρόμους. Στην κεντρική πλατεία θα προβληθούν κινηματογραφικά αφιερώματα από την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας, σε παραγωγή-σκηνοθεσία A. Jorjini Cinematography. Επίσης το κοινό θα απολαύσει το
Bubble Show “La Petite Marguerite”: ένα εντυπωσιακό σόου από ανιματέρ, με μικρές, μεγάλες και τεράστιες σαπουνόφουσκες, για παιδιά αλλά και ενήλικους. Ακροβάτες-σκοινοβάτες θα μαγέψουν το κοινό με την παράστασή τους σε ελληνικούς και λάτιν ρυθμούς. Στην οδό Ν. Σκιαδά θα γίνει παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική από ορχήστρα.
Τα καταστήματα των Γαργαλιάνων θα παραμείνουν ανοιχτά έως αργά, με κεράσματα, διαγωνισμούς, προσφορές και πολλές εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα