Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Μάνα -τέρας και άλλοι τρεις βίαζαν δυο ανήλικα αγόρια στη Θεσσαλονίκη (Φωτο)

Μάνα -τέρας και άλλοι τρεις βίαζαν δυο ανήλικα αγόρια στη Θεσσαλονίκη (Φωτο)Tα ονόματα και τις φωτογραφίες τεσσάρων ημεδαπών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση βιασμού, ασέλγειας και κακοποίησης -επί τετραετία- δύο αγοριών, 11 και 9 ετών, έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση έχει χρονική διάρκεια έως τις 20 Οκτωβρίου 2017.

Για την υπόθεση, που ήρθε στο φως τον Φεβρουάριο του 2016, είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της 37χρονης μητέρας των ανήλικων, του 44χρονου πρώην συντρόφου της, ο οποίος συνελήφθη και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, 42χρονου ημεδαπού, ήδη κρατούμενου σε Κατάστημα Κράτησης και τεσσάρων ακόμη ατόμων για τα -κατά περίσταση- αδικήματα του «βιασμού», της «κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια με παθόντα ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη», της «προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας με παθόντα νεότερο των δώδεκα ετών», της «ενδοοικογενειακής βίας σε βαθμό κακουργήματος», της «παράνομης βίας» και του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

1ος) ΤΣΙΖΙΡΟΓΛΟΥ Μηνά του Δημητρίου



2ος) ΜΙΧΑΛΑ Αγγελική – Δέσποινα του Ιωάννη



3ος) ΚΟΤΑΤΖΗ Ηλία του Χρήστου



4ος) ΠΕΪΝΑΛΗ Διονύσιο του Νικολάου



Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα δύο αδέρφια, τουλάχιστον από το 2011 έως και τον Ιούνιο του 2015, υπέστησαν σεξουαλική, σωματική και ψυχική κακοποίηση τόσο από την μητέρα τους, όσο και από τον 44χρονο πρώην σύντροφό της, καθώς και από επιπλέον πέντε άτομα.
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο τηλέφωνο 2310-388456. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα