Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

To τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τη σύντροφο του άτυχου επισμηναγού

to-tragiko-paixnidi-tis-moiras-gia-ti-suntrofo-tou-atuxou-episminagouΗ σύντροφος του 34χρονου πιλότου τέθηκε σε επιφυλακή στο ΓΝΑ που δουλεύει, για να υποδεχθεί πιθανό τραυματία ή νεκρό από την πτώση του αεροπλάνου.
Πένθος στην Πολεμική Αεροπορία από τον αδόκητο χαμό του συναδέλφου τους στο αεροπορικό δυστύχημα στην Λάρισα.
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 34χρονος επισμηναγός Νίκος Γρηγορίου πέταξε για το τελευταίο ταξίδι με συνοδοιπόρο τον φίλου του 43χρονο Διονύση Τσεκούρα, επιχειρηματία στην Λάρισα.
Οι δυο φίλοι βρέθηκαν να πετούν μαζί, όπως και άλλες φορές, αφού ήταν μέλη της αερολέσχης Λάρισας και πετούσαν και οι δυο με υπερελαφρά αεροσκάφη TL-20.
Ο 34χρονος πιλότος ως εκπαιδευτής, ενώ και ο 43χρονος επιχειρηματίας είχε πάνω από 100 ώρες πτήσης. Ο Νίκος Γρηγορίου μεγάλωσε στην Αμφιλοχία και μπήκε στην Σχολή Ικάρων. Πετούσε με αεροσκάφη “Φάντομ” και υπηρετούσε στην 348 Μοίρα.
Όταν η Μοίρα έκλεισε φέτος το καλοκαίρι, μετατέθηκε για την 120 ΠΕΑ στην Καλαμάτα, όπου παρουσιάστηκε και στη συνέχεια έλαβε άδεια. Οι σοροί τους εντοπίστηκαν τα ξημερώματα δεμένοι στα καθίσματα του αεροσκάφους, το οποίο κατέπεσε στην περιοχή Δένδρα.
Τραγική λεπτομέρεια: Η σύντροφος στη ζωή του 34χρονου πιλότου έμαθε για την απώλεια όταν το 251 ΓΝΑ στο οποίο εργάζεται, τέθηκε σε επιφυλακή για να υποδεχθεί πιθανό τραυματία ή νεκρό από την πτώση του αεροπλάνου.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα