Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας εντόπισαν ναρκωτικά στην Αθήνα


Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Αθήνα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο ημεδαποί, 48χρονη και 62χρονος, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, χθες το πρωί, στην Αθήνα ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποίησαν έρευνες σε οικίες των ανωτέρω, τις οποίες χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν:
ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -5.920,3- γραμμαρίων,
μικροποσότητες κατεργασμένης κάνναβης,μικροποσότητα κοκαΐνης,
-73- ναρκωτικά δισκία,
-2- ζυγαριές ακριβείας,
-3- κινητά,
το χρηματικό ποσό των -1.440- ευρώ, ως προερχόμενο τέλεσης αξιόποινων πράξεων και
αντικείμενα σχετικά με τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών.
Επιπλέον, όπως προέκυψε, σε βάρος του 62χρονου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς και του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, για φοροδιαφυγή, πλαστογραφία και διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα