Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Περιφέρεια

"Γαλάζιοι" υπέρ Τατούλη

ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ του Πέτρου Τατούλη, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στηρίζουν με ανακοίνωσή τους πέντε συνδικαλιστικές οργανώσεις του κλάδου υπαίθριων εμπόρων (μικροπωλητών). Πρόκειται για την πρώτη επίσημη «γαλάζια» διαρροή στο στρατόπεδο της Ρηγίλλης, μετά την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να δηλώσει τη στήριξή του στον πρόεδρο της ΕΝΑΕ και νομάρχη Μεσσηνίας, Δημήτρη Δράκο.
Ο κλάδος των υπαίθριων εμπόρων Πελοποννήσου ήταν ο πρώτος που υποστήριξε την υποψηφιότητα του κ. Σαμαρά, ως προέδρου της Ν.Δ.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Μας ικανοποιεί ιδιαίτερα η απόφαση του πρώην βουλευτή Αρκαδίας, Πέτρου Τατούλη, να διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου ως ανεξάρτητος υποψήφιος. Ο Πέτρος Τατούλης, ως βουλευτής, ήταν πάντα στο πλευρό μας, στηρίζοντας τον κλάδο μας και τα δίκαια αιτήματά μας. Τον Πέτρο Τατούλη τον διακρίνει το ήθος του και η αγωνιστικότητα του. Για τους λόγους αυτούς στηρίζουμε την κάθοδό του και θα δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις έναν καθαρό και γνήσιο αγώνα για να τον δούμε περιφερειάρχη Πελοποννήσου».
Την ανακοίνωση υπογράφουν οι Γιαννακόπουλος Κωνσταντίνος (Πρόεδρος Σωματείου Μικροπωλητών Αρκαδίας), Αντωνόπουλος Ηλίας (Πρόεδρος Σωματείου Μικροπωλητών Κορινθίας), Ηλιόπουλος Αθανάσιος (Εκπρόσωπος Μικροπωλητών Μεσσηνίας), Αποστολόπουλος Παναγιώτης (Πρόεδρος Σωματείου Μικροπωλητών Λακωνίας) και Τριζής Μιχαήλ (Πρόεδρος Σωματείου Μικροπωλητών Αργολίδος).

1 σχόλιο:

  1. Άντε μετά να κάνεις χωριό!!!!
    Άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς;
    Κουράγια πολλά, θα χρειαστείς Αντώνη!Μην το ξεχνάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα