Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΟΙ κλεφταράδες, Ο λαός και ο Κολοκοτρώνης!!!!!!!!

....Το ποσό του επιδόματος που αφορά την κύρια σύνταξη ανέρχεται σε 200 ευρώ μεικτά. Στις περιπτώσεις που το ποσό της κύριας σύνταξης είναι μικρότερο των 400 ευρώ, το ποσό του επιδόματος άδειας θα είναι ίσο με το μισό ποσό της καταβαλλόμενης σύνταξης.
Γράφει και σχολιάζει ο Αλχημιστής

Διαβάζω στην αρθρογραφία του filiatrablog ότι στις 22 Ιουλίου θα γίνει η καταβολή του επιδόματος αδείας για τους συνταξιούχους του ΙΚΑ και πραγματικά ανατρίχιασα!!!!!!Πόσο λεπτομερής και σαφής, γίνεται ο νομοθέτης, πόσο πολύ λεπτολόγος,( μην τύχει και του φύγει κανένα λεπτό και το πάρει ο φτωχός και πέσει έξω το κράτος!!!!!)

όταν αυτά που νομοθετεί, αφορούν έντιμους ανθρώπους, που δούλεψαν, που δούλεψαν πολύ και επιπλέον είναι φτωχοί και ασήμαντοι απόμαχοι της ζωής!!!!


Ανθρώπους που ξόδεψαν όσα τους ζήτησαν, που συνεισέφεραν ένα κομμάτι από την ίδια την ζωή τους, από την ψυχή τους χωρίς αντίρρηση, χωρίς διαμαρτυρία, για να μπορούν να έχουν μια ζωή στο τέλος του βίο τους αξιοπρεπή.


Για να μπορούν να νοιώσουν αυτό που έλεγε Ο ΑΝΔΡΕΑΣ, όταν μίλαγε για τα Περήφανα Γηρατειά!!!!


40 δισ. ευρώ, σύμφωνα με αναλογιστική μελέτη της Γ.Σ.Ε.Ε., έφαγαν οι επιτήδειοι κρατικοδίαιτοι λωποδύτες, που λυμαίνονται τον δημόσιο κορβανά, από τα αποθέματα του ΙΚΑ!!!!
Από την υπερεκμετάλλευση αυτών των αποθεματικών, χρόνια τώρα, χωρίς έστω την νόμιμη απόδοση του πενιχρού επιτοκίου, που προβλέπεται από τις αποφάσεις των τραπεζιτών...... και με νόμο της Ελληνικής πολιτείας, παρακαλώ!!!!!


Τόσα χρόνια πέρασαν, από τότε που έγινε γνωστό, το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων!!!!!!! Και όμως! Όλοι τους είναι ελεύθεροι για να καταβροχθίσουν ίσως με την ησυχία τους……το κόπο τους , τα κλεψιμαίικα!!!
Καλά τι νόμοι είναι αυτοί; Και αν καταδικαστεί κανείς, με τόσες γνωριμίες που έχουν αναπτύξει, κάτι με τις εφέσεις, κάτι με τις αγροτικές φυλακές, κάτι με την καλή διαγωγή, μετά από 2-3 χρόνια είναι λεύτεροι πολίτες, να συνεχίσουν το κοινωφελές έργο τους, αναλαμβάνοντας θέσεις υψηλής ευθύνης!!!!!


Και τα λεφτά! Τι γίνεται με τα λεφτά; Τα επιστρέφουν; Ο Χ Ι ! ! ! Γιατί λέει, οι ίδιοι δηλώνουν, ότι δεν τα έχουν, τα λεφτά!!!!!!!! Και ώ! Του θαύματος! Γίνονται αμέσως πιστευτοί!!!
Τα ξόδεψαν λέει, γιατί είχαν όνειρο ζωής να είναι….. ελεήμονες!!!!!


Αμάρτησαν για να μπορούν να προσφέρουν στους φτωχούς, στους γέρους και σε όλους τους αναξιοπαθούντες!!!!! Ρωτήστε τους λένε…….
Και τρέχουν κουστουμαρισμένοι μερσεντεδάκηδες, εντιμότατοι Υπουργοί, βουλευτές, νομάρχηδες, δημαρχαίοι, ……. όλα τα καλά παιδίά και το επιβεβαιώνουν!!!!!
Μα πάνω από όλους τρέχει ο ίδιος ο Λαός!!!
Ξεφυσάει, γρηγορανασαίνει, αλλά συνεχίζει να τρέχει…να προλάβει! Να ακουσθεί! Να καταθέσει και αυτός την δικιά του φωνή!!!!! Να πει κάτι και αυτός, για την εντιμότητα του Κων Κων Κλεφτών!!!!!!!
ΝΑ δείξουν και στους άλλους πόσο πονόψυχοι είναι, πόσο καλοί!!!! Πόση συμπόνια κλείνουν μέσα τους!!!!!!


Δεν τα έχουμε τα κλεψιμαίικα, λένε οι κλέφτες! Τα ξοδέψαμε! Και ορκίζονται στην …….. εντιμότητά τους !!!!!!!
Λες και .....αν τα είχαν, θα τους το έλεγαν, ο Θεός να βοηθήσει, για να πάνε να τους τα πάρουν!!!!!!!
Και δεν τους τα παίρνουν! Δεν κατάσχονται!
Κάνουν και αυτοί ότι δεν ξέρουν τίποτα!! Ότι τους πιστεύουν!!!


Άσε που οι πιο πολλοί απαλλάσσονται και θα απαλλαχθούν και ούτε θα μάθουμε ποτέ μας, ούτε το όνομά τους. Όχι, ότι μας λείπει, αλλά να, έτσι, για την ιστορία!!!!!


Μας δουλεύουν όλοι τους !!!!!


Αλλά δεν σταματούν εκεί! Έχουν από πάνω και την απαίτηση να τους ψηφίσουμε! Να τους έχουμε σε υπόληψη, να τους γλυκομιλάμε! Να τους κάνουμε παρέα και να τους υποκλινόμαστε μόλις τους αντιληφθούμε!!!!
Και εμείς;
Το δεχόμαστε!


Αντί να γυρίσουμε την πλάτη στους κλέφτες και στους λωποδύτες που μας λήστεψαν ξεδιάντροπα, εμείς τους κάνουμε υπόκλιση!!!!! Λέμε, κουτοπόνηρα... εμάς έκλεψαν; τι μας νοιάζει;
Για να μπορέσουμε να έχουμε και εμείς το κάτι, τις μας!
Γιατί όλοι αυτοί, σπαταλώντας από τα κλεψιμαίικα, κατάφεραν και μας έπεισαν ότι είναι σπουδαίοι και τρανοί! Και κουβαρντάδες! Και ότι έχουν, ένα σωρό σπουδαίες άλλες αρετές!!!!
Καλλιέργησαν φιλίες και σχέσεις με τους εκάστοτε ισχυρούς ! Συν το χρόνο, έγιναν (για τους πολλούς)και αυτοί ισχυροί!
Και τρέχουμε δουλεπρεπώς να τους υπηρετήσουμε και να δηλώσουμε την υποταγή μας!!!!


Κακόμοιρε Λαέ!!!! Πόσο πολύ ξέπεσες!!!!! Πόσο πολύ ξευτελίστηκες!!!! Να τρέχεις να κάνεις τον υπηρέτη στα λαμόγια!
Να τους γλείφεις , γιατί σου έδωσαν και εσένα να γλείψεις κάποια απομεινάρια, κάποια ασήμαντα μπορπουάρ που δίνονται στους λακέδες......


Κακόμοιρε Κολοκοτρώνη! Αν ήξερες για ποιους αγωνιζόσουν, ίσως να το ξανασκεφτόσουν!!!!!

6 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΙουλίου 17, 2010

    Τι θέλει να μα πει ο Ποιητής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧριστίναΙουλίου 17, 2010

    Ιεροσυλία! Ο λαός είναι πάντα κυρίαρχος!Πάντα ξέρει και πάντα αυτός αποφασίζει!!! Ζήτω ο παντογνώστης λαός!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑνώνυμοςΙουλίου 17, 2010

    Και λίγα κλέψανε! Τόσα χρόνια..... έπρεπε να έχουν πουλήσει και την Ακρόπολη!!!! Ποιός λαός; Αυτός ο λαός πρέπει να πάει για .... λίφτιγκ!!!!!!!! Και όχι μόνο ο Κολοκοτρώνης αλλά όλοι οι Ήρωες.... Μετανοιωμένοι είναι... αλλά τι να πούνε .... ντρέπονται να το ομολογήσουν! Αλλοιώς, είναι τόσο μεγάλη η αγανάκτηση που θα είχαν ξαναζωντανέψει.... μιας και βλέπουν τους νεοέλληνες να είναι όλοι κότες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑνώνυμοςΙουλίου 18, 2010

    Οι λοπωδύτες! ΠΑΣΟΚ σου λέει μετά! ΟΥΣΤ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑνώνυμοςΙουλίου 18, 2010

    Οι λοπωδύτες υπήρχαν, υπάρχουν, καιθα υπάρχουν!!!! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΜΑς ΛΈΕΙ Ο ΓΙΏΡΓΟς , ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ;Το πόθεν έσχες παντού και η δήμευση των περιουσιών των κλεφτών, είναι μόνο η λύση!!!! όσο δεν το κάνουν, μας δουλεύουν!!!!

    Τουλάχιστον σε όσους έχουν ασχοληθεί με τα κοινά, με οποιαδήποτε ιδιότητα!!!!
    Οφείλουν να προστατέψουν το πολιτικό σύστημα!!!!!! ΟΙ κλέφτες στην φυλακή!!!! Τα λεφτά στον λαό!!!!! ΑΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΕΟΛΟΥς ΟΣΟΥς ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!!

    ΕΜΠΡΟΣ, ΠΟΣΟΚΟΙ!!!! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ....ΝΟΜΟ ΤΏΡΑ ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΟΧΕΣ!!!!! ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ!!!!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ , ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ....ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!!!!!!!!! ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχεις δικιο φιλε μου!! ειναι ολοι ψευτοπρασινορουφιανοκλεφτες!!!!! είναι βυθισμενοι όλοι μέσα στην κλεψιά και το παίζουν αθώες περιστερές!
    Πέστε μου όλοι εσεις οι Πασοκοι, οι αγαθιάρηδες που σας παραμιθυάζουν και τα πιστεύετε, αν είναι τίμιοι, γιατί δεν εφαρμόζουν το ποθεν εσχες που λέει και ο φίλος;
    Ο αντώνης Σαμαράς δεσμεύτηκε μόλις έρθει στην εξουσία θα το εφαρμόσει!!!! Όλοι οι τίμιοι άνθρωποι, στην αναγεννημένοη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!
    Μην ακούτε τα παραμύθια που λένε οι κλέφτες του Πασόκ! Τσουκάτος, Μαντέλης, Τσοχατζόπουλος και τόσοι άλλοι κλεφταράδες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα