Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Γνώση, εμπειρία, συλλογικότητα και πολυσυλλεκτικότητα, αλλά με όραμα, στρατηγική και σχέδιο δράσης.......

     Φίλη συνδημότισσα, φίλε συνδημότη,
Η δύσκολη εποχή που διανύουμε ως χώρα και το νέο τοπίο που φέρνει ο «Καλλικράτης», με τις μεγάλες αλλαγές και τις αντίστοιχες προσαρμογές που πρέπει να γίνουν, πιστεύω ότι απαιτεί κάποια στοιχεία, προκειμένου να μετατραπεί σε ευκαιρία για τον τόπο μας.
Αυτά είναι: Γνώση, εμπειρία, συλλογικότητα και πολυσυλλεκτικότητα, μακριά και πέρα από αναποτελεσματικές πρακτικές που εμπόδισαν την ανάπτυξη της περιοχής μας.Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ενώσουμε τους πολίτες του νέου διευρυμένου Δήμου Τριφυλίας σε μια κοινή προσπάθεια, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με όραμα, στρατηγική και σχέδιο δράσης.
Πιστεύω ότι αποτελεί χρέος όλων μας να συνδράμουμε ώστε να βγει η τοπική κοινωνία μας από τα αδιέξοδα.
Αδιέξοδα στα οποία οδηγηθήκαμε από την αδράνεια, την αδιαφορία και την αδιαφάνεια πλήττοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών και προκαλώντας μαρασμό στην ιστορική μας περιοχή.
Η Δημοτική Αρχή που θα εκλεγεί στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και θα αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου μας σε αυτή τη δύσκολη εθνική συγκυρία πρέπει να είναι κοντά σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικών επιλογών και προτιμήσεων του καθενός.
Πρέπει να στηρίζει, να σέβεται και να βασίζεται σε όλες τις πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές δυνάμεις του τόπου, ενώνοντας τους δημότες.
Να είναι εκφραστής υγιών και καίριων αυτοδιοικητικών πολιτικών με στόχο ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο ανάπτυξης που να αφορά όλες τις πλευρές της ζωής μας.
Μια Δημοτική Αρχή, διεκδικητική, με πρόσωπα από όλους τους πολιτικούς χώρους που θα αξιοποιήσει στο μέγιστο τα μέσα που διαθέτει στοχεύοντας στη κοινωνική συνοχή και καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών της.
Αποφάσισα να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό Τριφυλία Ισόρροπη Ανάπτυξη με επικεφαλής τον Κώστα Κόλλια, γιατί πιστεύω ότι πληροί τις προϋποθέσεις που έθεσα παραπάνω και επιπρόσθετα με την εμπειρία του, μπορεί να φανεί αντάξιος των προσδοκιών όλων μας.
Σε καλώ και σένα να συμμετάσχεις σε αυτή την προσπάθεια τιμώντας με, με την ψήφο σου και να γνωρίζεις ότι η επιλογή σου αυτή, συνοδεύεται από την σημείωση ότι πάντα θα είμαι σε ετοιμότητα να αντισταθώ και να αντιδράσω σε οποιαδήποτε ενέργεια που θα προκαλεί και θα βλάπτει τους συνδημότες μου και θα είναι αντίθετη από τις πεποιθήσεις μου.

                                      Με εκτίμηση

                                 Νικολακόπολος Αντώνης
                            
                      Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
                      Τηλ. 6946-565656
                      e-mail: Antonis.Nikolakopoulos1@vodafone.net.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα