Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Σωτηρόπουλος θα μιλήσει στην πλατεία των Γαργαλιάνων

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΙΚΗΣ - ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ

Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, στις 7.30μμ, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Δήμου Τριφυλίας, εν όψει των εκλογών της Β’ Κυριακής, στους Γαργαλιάνους.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Σωτηρόπουλος θα μιλήσει στην πλατεία των Γαργαλιάνων, απευθύνοντας κάλεσμα, σε όλους τους πολίτες, σε πανστρατιά Νίκης για την Τριφυλία!
Δήμος Τριφυλίας – Δήμος για όλους!
Όλοι μαζί Νικάμε! Όλοι μαζί γυρίζουμε σελίδα στην Τριφυλία!

3 σχόλια:

  1. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ...ΡΕ ΜΙΜΗ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ???ΕΙΣΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ(ΑΝΗΨΟΥΛΑ)ΣΟΥΖΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑΝΙ ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΡΕ ΤΗΣ ΑΣΠΙΡΙΝΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κατάλαβες! Αυτά είναι όλα λογικές Γκότση!
    Θα κουβαλήσει όσους μπορεί από όλη την Τριφυλία, για να δώσει την ψευδαίσθηση στους Γαργαλιανιώτες ότι θα εκλεγεί και συγχρόνως να απογοητεύσει τους Ψηφοφόρους του Κου Κόλλια!!!!!!
    Νομίζει, ότι μόνο αν χτυπήσει στην καρδιά τον αντιπαλό του, μόνο τότε μπορεί να έχει αμυδρές πράγματι ελπίδες......
    Θα ξεχάσουν όμως οι Γαργαλιανιώτες, ότι μέχρι εχτές ούρλιαζε στην Κυπαρισσία,ο γιατρός της πεντάρας, ότι είναι συμμέτοχος του συστήματος που επέβαλαν τον καινούργιο Καλλικρατικό δήμο που σημαίνει απομόνωση και μαρασμό των Γαργαλιάνων και των κατοίκων τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσα λεφτά δώσατε στους Βούλγαρους και στους Ρουμάνους για να μαζευτούν στην συγκέντρωση? Έλεος!!
    ΚΑι πόσους διορίσατε στα Carefour?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα