Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Φίλες και Φίλοι, Μεσσήνιοι και Μεσσήνιες,
Σας ευχαριστώ που επί σειρά ετών με έχετε τιμήσει με την εμπιστοσύνη, την αγάπη και την φιλία σας, εκλέγοντας με, στις πρώτες θέσεις στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας.
Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για μένα να εργάζομαι και να υπερασπίζομαι όλα αυτά τα χρόνια από θέσεις ευθύνης στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, τα συμφέροντα της Μεσσηνίας μας και του λαού μας.
Σήμερα, όπως πάντα στην πρώτη γραμμή πιστός στο σάλπισμα της παράταξης, σας καλώ όλοι μαζί να στηρίξουμε την νέα πολιτική προσπάθεια για την Μεσσηνία μας, με την παράταξή μας και τον συνδυασμό ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ¨ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Αυτή την πολιτική της Ανάπτυξης και της Ελπίδας!
Όλοι μαζί, να σταθούμε μπροστά και ενάντια σε αυτούς που συνειδητά διέσυραν τη χώρα μας και την υποδούλωσαν στο Δ.Ν.Τ. και στα μνημόνια χωρίς αρχή και τέλος.
Με την δική σας δύναμη, εσείς και εμείς, όλοι μαζί, με την δική σας εμπιστοσύνη να αντισταθούμε σε αυτούς που θέλουν και ξεπουλούν τον τόπο μας.
Όλοι μαζί, να αντισταθούμε σε αυτούς που ηθελημένα και με σχέδιο ρημάζουν τις οικογένειές μας και τα χωριά μας, προσπαθώντας να πάρουν πίσω αυτά που με αγώνες, θυσίες και δουλειά πολλών ετών κατακτήσαμε οι Μεσσήνιοι.
Όλοι μαζί, να αντισταθούμε στους γνωστούς υπέρβαρους που θρασύτατα προκαλώντας δημόσια λένε, ότι «τα φάγαμε όλοι μαζί» ενώ ταυτόχρονα αποκαρδιώνουν τη νέα γενιά, τα παιδιά μας, που τα οδηγούν στην ανασφάλεια, στην ανεργία, καταδικάζοντας τα να μην μπορούν να δημιουργήσουν νέες οικογένειες.
Φίλες και Φίλοι, Μεσσήνιοι και Μεσσήνιες,
Σας καλώ όλοι μαζί να στηρίξουμε τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» με επικεφαλή τον Δημήτρη Δράκο, τον συνδυασμό της Ανάπτυξης και της Ελπίδας για την ευημερία και την προκοπή του τόπου μας και του λαού μας. Μαζί χτίζουμε Σήμερα το Αύριο της Μεσσηνίας μας.
Με εκτίμηση, Σωτήρης Παν. Παναγιωτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα