Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ

Μήνυμα Ενότητας, Νίκης και Αλλαγής στο Δήμο Τριφυλίας έστειλε προχθές το βράδυ, από τους Γαργαλιάνους,  ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Σωτηρόπουλος!
                 
 Κάτοικοι της περιοχής υποδέχθηκαν θερμά τον υποψήφιο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του και άκουσαν την ομιλία του, στην  πλατεία της πόλης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος, με λόγο
συγκροτημένο, μίλησε για λάθη στο χωροταξικό χάρτη του Καλλικράτη, πικρίες, παράπονα και το αίσθημα αδικίας στην πόλη. Τόνισε με έμφαση πως, την Ιστορία τους κανείς δε θα μπορέσει να τους την πάρει! Αναφέρθηκε στους δύο άξονες, τον τουρισμό και το αγροτικό τομέα σημειώνοντας για τους Γαργαλιάνους πως, «Οι Γαργαλιάνοι είναι η αιχμή του δόρατος, η εμπροσθοφυλακή του τουρισμού. Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι οι Γαργαλιάνοι θα πρωταγωνιστούν στον νέο Δήμο, εδώ θα είναι το κέντρο της τουριστικής ανάπτυξης, η πρωτεύουσα της προόδου και της ανάπτυξης ολόκληρης της Τριφυλίας!». Στη συνέχεια τόνισε ότι «σε αντίθεση με άλλους που υψώνουν αντιμνημονιακή πολιτική και σκοπιμότητα, σκύβουμε στα προβλήματα του τόπου μας, τα μελετούμε, αγωνιούμε για αυτά και έχουμε προτάσεις και λύσεις» και αφού σημείωσε πως, «Δεν νοείται ανάπτυξη αν όλες οι συνιστώσες περιοχές του νέου δήμου δεν αναπτύσσονται με τους ίδιους ρυθμούς. Η ανάπτυξη και η ευημερία είναι δικαίωμα κάθε περιοχής ή πόλης, αλλά και υποχρέωση δική μας» αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα έργα για τους Γαργαλιάνους και την περιοχή.
ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ
«Φίλοι μου, περάσατε και περάσαμε πολλά.
Μείνανε πικρίες, παράπονα και το αίσθημα της αδικίας κυριάρχησε έντονα στην πόλη σας.
Είναι γεγονός ότι κάθε καινούργια τομή, κάθε αλλαγή στις συνήθειές μας, στον τρόπο ζωής μας, στον τρόπο δράσης της πόλης μας, τον τρόπο επαφής του πολίτη με τους άρχοντές του, αφήνει πίσω της σημάδια, πικρίες, αίσθημα αδικίας, απογοήτευσης…»

«Γίνανε λάθη στον χωροταξικό χάρτη, κανένας δεν αντιλέγει. Όλοι θέλανε, όλα τα χωριά και οι πόλεις να παραμείνουν αυτοί ως έδρες των νέων δήμων.
Προκλήθηκαν αδικίες, πικρίες και παράπονα. Άλλο όμως αυτό και άλλο η δυσφήμιση του Καλλικράτη, η συκοφαντία ότι θα σβήσουν οι πόλεις και τα χωριά, θα χάσουν το όνομά τους, την ταυτότητά τους και θα ερημώσουν.
Πολίτες των Γαργαλιάνων και της ευρύτερης περιοχής. Η πόλη σας, τα χωριά σας εδώ είναι και εδώ θα μείνουν.
Την ιστορία σας κανένας δεν μπορεί να σας την πάρει.
Το όνομα των Γαργαλιάνων θα παραμένει στον χάρτη αιώνια, οι πινακίδες των δρόμων θα συνεχίσουν να έχουν το όνομά σας, το Δημαρχείο σας εδώ είναι και εδώ θα παραμείνει.

8 σχόλια:

  1. ΓΕΛΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΟΠΟΥ Ο ΜΙΜΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ???ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΠΩΣ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ 1500 ΨΗΦΟΥΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΤΕΛΙΚΑ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΗΡΙΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ....ΜΙΜΗ ΓΕΡΑ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ. ΑΠΟΨΕ ΣΑΡΩΣΕ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΘΑ ΤΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗ ΨΑΛΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΑΚΟΥΣΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ.ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ ΝΕΚΡΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΦΙΛΙΑΤΡΑ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΑΥΛΩΝΑ - ΑΕΤΟ - ΤΡΙΠΥΛΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 700 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. ΑΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΕΤΟ ΚΑΙ ΤΡΙΠΥΛΑ ΑΛΛΟΙ 400 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπούλυ....ρούφα το αυγό σου.....και πέσε για νάνι, θα δείς και άλλο όνειρο!!!!!!!!
    ΧΑ!ΑΧ!ΑΧ!ΑΧ!ΑΧ!ΑΧ!Α!Χ!Α!Α!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΣΠΗΡΙΝΗΣ Ο ΚΟΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000 ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ ΤΟΥ ΜΙΜΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον Καημενούλι το γιατρό μας......
    Τον Καημενούλι μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι, τον στενοχώρησαν!!!!
    Ποιός θα του δώσει να πιεί τον καφέ αύριο;
    Πόσο λυπάμαι γι αυτόν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα