Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Στον Παιδικό Σταθμό Κυπαρισσίας και στο Κοπανάκι, έδρα του διαδημοτικού προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Δημήτρης Σωτηρόπουλος


Στον Παιδικό Σταθμό Κυπαρισσίας ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κυπαρισσίας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Δημήτρης Σωτηρόπουλος. Ο υποψήφιος Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Σταθμού, που είναι η έλλειψη προσωπικού και η εξ αυτού αδυναμία ικανοποίησης των αιτήσεων για εγγραφές νηπίων. Ο Δ. Σωτηρόπουλος, αφού συνεχάρη το προσωπικό για το έργο που προσφέρει, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της προσχολικής αγωγής για την κοινωνικοποίηση των παιδιών, τόνισε πως είναι απαράδεκτο σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης να αναγκάζονται νέα ζευγάρια να καταφεύγουν σε ιδιωτικούς σταθμούς και δεσμεύτηκε πως πρωταρχική φροντίδα της δημοτικής αρχής θα είναι η πλήρης στελέχωση όλων των παιδικών Σταθμών (Κοπανακίου, Κυπαρισσίας, Φιλιατρών, Γαργαλιάνων, Πύργου Τριφυλίας) με το αναγκαίο προσωπικό, ώστε κανένα παιδί να μην στερείται της δημοτικής προσχολικής αγωγής.  Δεσμεύτηκε, ακόμα, για την περιοδική επίσκεψη παιδιάτρου, οδοντιάτρου, ορθοπεδικού και κοινωνικού λειτουργού σε όλους τους παιδικούς Σταθμούς της Τριφυλίας. Όπως, τέλος, μας τόνισε το παιδί και οι ανάγκες του θα είναι διαρκής μέριμνα της αυριανής δημοτικής αρχής.

Ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»
     
Το Κοπανάκι, έδρα του διαδημοτικού προγράμματος (δήμοι Αετού, Αυλώνος, Είρας) “Βοήθεια στο Σπίτι”, επισκέφθηκε ο υποψήφιοςΔήμαρχος Τριφυλίας Δημήτρης Σωτηρόπουλος. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωσή του, από το προσωπικό, για το πρόγραμμα και κυρίως η ανάδειξη του θεσμού ως ιδιαίτερα σημαντικού για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Όπως μας τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Δ. Σωτηρόπουλος στην Τριφυλία λειτουργούν αντίστοιχα προγράμματα στους δήμους Κυπαρισσίας και Γαργαλιάνων και  εξυπηρετούν 180, περίπου, συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας καθώς και άτομα με ειδικές ανάγκες (νοητικά ή κινητικά προβλήματα).
Ύστερα από τη συζήτηση που είχε με το προσωπικό του προγράμματος και αφού το συνεχάρη για την ουσιαστική δουλειά που προσφέρει, μας δήλωσε ότι το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” εξυπηρετεί πραγματικές ανάγκες των συνανθρώπων μας και έχει καθιερωθεί ως νέος θεσμός.
Δεσμεύτηκε ότι ως αυριανή δημοτική αρχή θα φροντίσει ώστε όλα τα δημοτικά και τοπικά διαμερίσματα του δήμου Τριφυλίας να καλύπτονται από το πρόγραμμα και να ενταχθούν σε αυτό και άλλοι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Είναι ανάγκη, όπως μας είπε να αναδειχτεί το ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσωπο του νέου δήμου Τριφυλίας. Δεσμεύτηκε, τέλος, για τη διασφάλιση των θέσεων των εργαζομένων στο πρόγραμμα καθώς και για τη χρηματοδότηση των προγραμμάτων από το ΕΣΠΑ και εθνικούς πόρους.       

4 σχόλια:

 1. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;
  ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ!
  ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ!
  ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΟΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ...
  ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πως καταφέρνουν κάποιοι και περιτρυγυρίζονται μονίμως από αιθέριες υπάρξεις δεν μπορώ να το κααταλάβω....
  Τελικά για λίγους είναι η ζωή!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα