Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ : ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΟΛΛΙΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ


           Την πρώτη τους συνάντηση είχαν την Τρίτη 17 Νοεμβρίου τα μέλη του συνδυασμού Τριφυλία Ισόρροπη μετά την εκλογική νίκη της 14ης Νοεμβρίου. Την πρωτοβουλία της συνάντησης είχε ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Κώστας Κόλλιας και είναι αλήθεια ότι ανταποκρίθηκαν όλα τα μέλη είτε είχαν εκλεγεί είτε όχι.
Ο κ. Κόλλιας ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή τους στον εκλογικό αγώνα τονίζοντας ότι η νίκη οφείλεται σε όλους κι όχι μόνο σε εκείνους που εκλέχθηκαν. Από αυτούς που δεν είχαν την τύχη να εκλεγούν ζήτησε να παραμείνουν ενεργοί και να
 συμμετέχουν στις διαδικασίες για τη λειτουργία του νέου Δήμου. Στη συνέχεια εξέφρασε τους προβληματισμούς του και έκανε τις προτάσεις του για τη λειτουργία του νέου Δήμου Τριφυλίας σε ότι αφορά την οργάνωσή του και την οικονομική του επιβίωση.
Ακολούθησαν τοποθετήσεις από αρκετούς που αφορούσαν τις κινήσεις οι οποίες πρέπει να γίνουν από πλευράς όλων των μελών του συνδυασμού ώστε η 1η Ιανουαρίου να βρει πανέτοιμη τη δημοτική ομάδα. Τέθηκαν ακόμα και προβλήματα, όπως το θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων στις δημοτικές ενότητες Αετού, Αυλώνος και Τρυπίλης για τις οποίες πρέπει να υπάρχει έτοιμη λύση την 1η Ιανουαρίου.  Μέσα από τον γόνιμο διάλογο που ακολούθησε και από την ανταλλαγή των απόψεων φάνηκε η επιθυμία όλων να συνεργαστούν και η ομάδα να παραμείνει ενωμένη και αποφασισμένη να μην επιτρέψει σε κανέναν να διαταράξει τη συνοχή της λόγω προσωπικών επιδιώξεων, αλλά και κάθε δημοτική ομάδα να αντιμετωπιστεί ισότιμα με τις υπόλοιπες. Αποφασίστηκε να συγκροτηθεί μια άτυπη νομική ομάδα η οποία θα επεξεργαστεί το σχέδιο «Καλλικράτης» και υπεύθυνα μέσα σε λίγες μέρες θα παρουσιάσει με ακρίβεια πως πρέπει να οργανωθεί και να λειτουργήσει ο νέος Δήμος. Παράλληλα άλλες ομάδες που θα συγκροτηθούν θα αναλάβουν σε συνεργασία με τις Δημοτικές αρχές αλλά και τους υπαλλήλους των Δήμων να καταγράψουν σε κάθε δημοτική ενότητα το ανθρώπινο δυναμικό με την ειδικότητα καθενός, τον εξοπλισμό σε μηχανήματα, τις κτιριακές υποδομές και γενικά τα περιουσιακά στοιχεία κάθε Ενότητας, τις οικονομικές υποχρεώσεις και γενικά την οικονομική της κατάσταση όπως επίσης τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αυτά που έχουν προγραμματιστεί.  Στόχος όλων αυτών των κινήσεων θα είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα να είναι σαφές το οργανόγραμμα του Δήμου Τριφυλίας, η οργάνωση και η στελέχωση των υπηρεσιών, η κατανομή του ανθρώπινου δυναμικού, όπως επίσης  και οι δυνατότητες του νέου Δήμου σε ότι αφορά τα έσοδά του αλλά και τις υποχρεώσεις που έχει σε πάγια έξοδα και οφειλές προς τρίτους.
Η Δημοτική ομάδα του συνδυασμού θα συνεδριάσει την Παρασκευή 19/11/2010.

15 σχόλια:

 1. ΚΩΣΤΑ ,ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ,ΕΣΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΟΝ ΙΕΡΟΨΑΛΤΗ ΛΕΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΛΑΓΓΟΥΒΑΡΔΟΣΝοεμβρίου 18, 2010

  ...Και παγαν λαλεουσα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Για την ταμπακέρα δεν είπε τίποτα. Τα εκκατομύρια των δανείων των Δήμων Γαργαλιάνων και Κυπαρισσίας ποιός θα τα πληρώσει;; Μήπως και Φιλιατρινοί δημότες του Καλλικρατικού Δήμου Τριφυλίας;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. O ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΗΡΙΝΗΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ ΜΑ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ??? ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΕΛΙΚΑ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΚΟΨΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ,ΑΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΦΙΛΙΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ??ΓΙΝΑΜΑΙ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΡΩΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΙΒΑΝΙ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ Η ΜΠΟΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΡΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ...ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ..ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΧΟΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΕΚΤΟΝΩΘΗΚΑΜΕ ΒΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΠΑΕΙ,ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ ΣΠΟΛΛΑΤΗ ΜΑΣ,ΘΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ...ΓΚΕΓΚΕ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αν δεν κοιτάς το παρελθόν, τότε δεν μπορείς να δείς το μέλλον!!!
  Μόνο και μόνο για αυτό, κοιτάμε πίσω και όχι για άλλο λόγο......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕ Ο ΛΟΥΠΗΣ!
  ΠΗΓΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΓΝΩΣΤΟΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΚΗΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑΤΟΥΛΗ!!ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΡΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Αυτό να έβλεπα και ας πάθαινα.....
  χαχαχαχαχαχαχαχααχχαχααχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Το κουρασμένο παληκάρι!
  Όμως τι φοβερός Λαός είμαστε!!!!!!!
  Ευτυχώς που ξέρουμε και ψηφίζουμε!!!!
  Τι να πεις...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Προς φίλο ανώνυμο για τα χρέη των ΔΗΜΩΝ.
  Αγαπητέ φίλε τα δάνεια των δήμων που έχουν δημοδιευτεί και στις Εφημερίδες είναι:
  Δήμος Φιλιατρών 480.000,00 ΕΥΡΩ
  Δήμος Κυπαρισσίας 80.000,00 ΕΥΡΩ
  Δήμος Γαργαλιάνων 4.500.000,00 ΕΥΡΩ
  οπότε μην φοβάσε δεν πρόκειτε οι ΤΡΙΦΥΛΙΟΙ Φιλιατρινοί Δημότες να αδικηθούν διότι το λέει ξεκάθαρα ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ότι τα δάνεια θα πληρωθούν από τους πρώην Δήμους και μόνο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ρε παιδιά, αν συνεχίσουν έτσι,με τόση φόρα και ζόρι, πολύ φοβάμαι ότι στο τέλος θα κυδυνεύσουν να καούν!
  Να μοιραστούν τα αξιώματα βέβαια πρώτα......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Για την αποκατάσταση της αλήθειας για τους εκ Κυπαρισσίας συνδημότες:
  Συγχαρητήρια!! Τη τσίμπησες τη μπλόφα μου περί των δανείων του Δήμου Κυπαρισσίας.
  Μάθε όμως ότι, στη χώρα μας οι νόμοι προβλέπουν πάρα πολλά, αλλά δυστυχώς τα περισσότερα από αυτά ή παραποιούνται ή δεν εφαρμόζονται καθόλου,γιατί αγαπητέ συνδημότη ή πολύ μικρός είσαι στην ηλικία ή πολύ λίγες εμπειρίες πρέπει να έχεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ο ΦιλιατρινόςΝοεμβρίου 20, 2010

  Μια φορά και εμείς οι Φιλιατρινοί δεν χρωστάμε σε κακό μας βγήκε!
  Μάλλον παίζουμε γκίνια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα