Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΟΚ στην Πάτρα: Αυτοπυρπολήθηκε η 24χρονη φοιτήτρια

 ΣΟΚ στην Πάτρα: Αυτοπυρπολήθηκε η 24χρονη φοιτήτρια [φωτο]Πραγματικά προκαλεί σοκ το γεγονός ότι μια 24χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της στις φλόγες και μάλιστα δεν πρόκειται για δυστύχημα, αλλά, καθώς φαίνεται, για επιλογή της ίδιας, δεδομένου ότι σύμφωνα με πληροφορίες,πρόκειται για αυτοκτονία.Οι κάτοικοι της περιοχής υπέστησαν σοκ όταν είδαν το τραγικό θέαμα της γυναίκας, που καιγόταν και έχανε τις αισθήσεις της.
Αμέσως ειδοποποίησαν τις αρχές, αλλά δεν κατέστη δυνατόν να σωθεί, καθώς άφησε την τελευταία της πνοή στο σημείο, πριν προλάβει να της παρασχεθεί η παραμικρή βοήθεια. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες στις 5 το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Δοϊράνης και Μόρφου.
Ωστόσο το πτώμα της κοπέλας παρέμενε στην πυλωτή της πολυκατοικίας για περισσότερο από δύο ώρες!Σύμφωνα με πληροφορίες κανένα γραφείο τελετών δεν δέχθηκε να μεταφέρει το πτώμα της άτυχης κοπέλας, γιατί τις προηγούμενες ημέρες δέχθηκαν έλεγχο από το ΣΔΟΕ, με αποτέλεσμα να βρεθούν προβληματικά φορολογικά στοιχεία που αφορούσαν την μεταφορά πτωμάτων, χωρίς στη συνέχεια να αναλαμβάνουν και την τελετή της κηδείας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ΣΔΟΕ φέρεται να επέβαλε πρόστιμα σε γραφεία τελετών της Πάτρας, με αποτέλεσμα, ενώ ένα από αυτά προσήλθε στο τόπο του συμβάντος να φύγει, χωρίς να πραγματοποιηθεί η μεταφορά.Τελικά το πτώμα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μετά από πολύωρη καθυστέρηση.
Πληθαίνουν τα κρούσματα αυτοκτονιών στην περιοχή
Το τελευταίο διάστημα ανά τακτά χρονικά διαστήματα το αστυνομικό δελτίο καταγράφει αυτοκτονίες, κυρίως νέων ανθρώπων. Τελευταίο ήταν το περιστατικό με τον 32χρονο που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, ενώ είχε προηγηθεί η αυτοκτονία 15χρονης ,διά απαγχονισμού, στην αυλή του σπιτιού της….
 ΣΟΚ στην Πάτρα: Αυτοπυρπολήθηκε η 24χρονη φοιτήτρια [φωτο]
ΠΗΓΗ: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα