Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Παπακωνσταντίνου: "Ποτέ δε ζήτησα αλεξίσφαιρη BMW"
Άρχισαν τις δικαιολογίες για τη θηριώδη BMW. Ποιους "καρφώνει" ο Γ. Παπακωνσταντίνου
"Στοπ" στον θόρυβο που προκλήθηκε σχετικά με την αλεξίσφαιρης BMW αξίας 750.000 ευρώ, την οποία χρησιμοποιούσε στο παρελθόν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και μετέπειτα πέρασε στη κατοχή του Ευάγγελου Βενιζέλου, επιχειρεί να βάλει ο πρώην υπουργός Οικονομικών.
"Ποτέ δεν ζήτησα αλεξίσφαιρο και αλεξίβομβο αυτοκίνητο", δηλώνει ο πρώην τσάρος της Οικονομίας. Γ. Παπακωνσταντίνου, όπως αναφέρει η "Δημοκρατία".
Το δημοσίευμα σημειώνει μάλιστα ότι η απόφαση να τη χρησιμοποιεί ως υπουργός Οικονομικών τον τελευταίο χρόνο της θητείας του ανήκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου "καρφώνει" έτσι εμμέσως τους δύο ενοίκους της Κατεχάκη επί ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Χρυσοχοίδη και Χρήστο Παπουτσή, αλλά κυρίως τον Ευ. Βενιζέλο που εξακολουθεί να τη χρησιμοποιεί ως μη όφειλε ακόμα και σήμερα. Μάλιστα, το θέμα μετά από αποκάλυψη της Δημοκρατίας και σχετική ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στη Βουλή.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο 3.000 κυβικών, αποδίδει 315 άλογα, ενώ έχει ειδικά συστήματα δορυφορικής τηλεπικοινωνίας.
Απάντηση από τον κ. Βενιζέλο δεν έχει ακόμη δοθεί σχετικά με την τύχη της BMW, η οποία αγοράστηκε αν μέσω κρίσης στην τιμή των 750.000 ευρώ και προοριζόταν για την ασφάλεια του εκάστοτε υπουργού Οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα