Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Φιλιατρά: Γεμάτη λακκούβες η Δεκατεσσάρων, σε απόγνωση οι κάτοικοι...



Γεμάτη λακκούβες είναι η οδός Δεκατεσσάρων στα Φιλιατρά, προκαλώντας προβλήματα και ζημιές σε οχήματα και δίκυκλα, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς χρόνια τώρα δε βλέπουν λύση.
Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε, χθες το πρωί σημειώθηκε λεκτικό επεισόδιο μεταξύ υπαλλήλου του Δήμου και κατοίκων, όταν οι δεύτεροι διαμαρτυρήθηκαν επειδή συνεργείο πήγε βρέχοντας να ρίξει χώμα για να γεμίσουν κάπως οι λακκούβες, οι οποίες, όμως, ήδη ήταν γεμάτες με βρόχινο νερό. Οι κάτοικοι ζητούν μετ’ επιτάσεως λύση στα προβλήματα με τις λακκούβες.
Λύση είτε με καινούργιο ασφαλτοτάπητα, στα σημεία που είναι τελείως καταστραμμένο το οδόστρωμα, είτε με τσιμεντόστρωση, έστω, στις λακκούβες, για να μη σπάνε οχήματα και δίκυκλα και να μην κινδυνεύουν ακόμη και οι πεζοί.
Όπως μας μετέφεραν, όταν χθες το πρωί κάτοικος της περιοχής διαμαρτυρήθηκε για την κατάσταση, υπάλληλος του Δήμου τη «στόλισε» κανονικά με διάφορα επίθετα και την εξύβρισε, γεγονός για το οποίο έλαβε γνώση και ο δημοτικός σύμβουλος της Δ.Ε. Φιλιατρών, Γιάννης Ρούσης.
«Λύση δεν είναι το κοκκινόχωμα και η λασπουριά, που γεμίζουν τα σπίτια μας. Μας καταστρέφουν τα σπίτια και τις περιουσίες. Να κλείσουν τις λακκούβες με άσφαλτο, για να μην υπάρχουν προβλήματα», τόνισε χαρακτηριστικά στο «Θ» η κα Νεστορίδου, ο σύζυγος της οποίας, από την αγάπη του για την πόλη και τον πολιτισμό, έχει δωρίσει ακίνητα τεράστιας αξίας στο Σύλλογο Φιλοπροόδων για τις δράσεις του και τη λειτουργία της Φιλαρμονικής.


Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα