Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ! ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!!!!!

ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....

«Ο Γ. Παπανδρέου οφείλει να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα» Μιχελάκης: Παράδειγμα προς αποφυγή ο πρώην πρωθυπουργός

Επίθεση στο Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε ο Γιάννης Μιχελάκης κατά την ομιλία του στη Βουλή για το σχέδιο νόμου «Περιστολή Δημοσίων Δαπανών», σημειώνοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός λειτούργησε ως παράδειγμα προς αποφυγήν, διδάσκοντας όλους τους άλλους πρωθυπουργούς του πλανήτη τι ακριβώς δεν πρέπει να κάνουν.
Mε αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο κ. Παπανδρέου τους επόμενους μήνες, θα βρίσκεται στις ΗΠΑ για να διδάξει στο Χάρβαρντ, ο κ. Μιχελάκης υποστήριξε ότι ο πρώην πρωθυπουργός, από τη στιγμή που επέλεξε «να δραπετεύσει» στην Αμερική, οφείλει να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα.
«Δεν είναι κλαμπ ούτε επισκεπτήριο η Βουλή», υπογράμμισε προσθέτοντας: «Φαίνεται, όμως ότι ο κ. Παπανδρέου μάλλον μπέρδεψε το “Επισκέπτης Καθηγητής” με το “Επισκέπτης Βουλευτής”. Και αυτό είναι τουλάχιστον
προκλητικό.
...... Θα κλείσω επαναλαμβάνοντας ότι η Βουλή αυτή στηρίζει την τελευταία ευκαιρία για τη χώρα.
Είναι Βουλή μάχης! Και είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή!!Να είμαστε όλοι διαρκώς παρόντες. Ενεργοί συμμέτοχοι στον κοινό αγώνα.Δεν είναι κλάμπ η Βουλή!! Δεν είναι επισκεπτήριο.Γι' αυτό και ο κ. Παπανδρέου, από τη στιγμή που επέλεξε να δραπετεύσει στην Αμερική, οφείλει να παραδώσει τη Βουλευτική του έδρα!!>>

6 σχόλια:

  1. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μιχελάκης προσπαθεί να ρίχνει λάσπη πάλι στον Γ. Α. Παπανδρέου, ειδικά για το σχέδιο νόμου «Περιστολής Δημοσίων Δαπανών».
    Και βέβαια κ. Μιχελακη, για την ΝΔ είναι όντως «παράδειγμα προς αποφυγήν» (όπως λέτε) ο Γ.Α. Παπανδρέου… σωστά παροτρύνετε τους όμοιους σας –από την δική σας οπτική γωνία = του κόμματος που έκλεισε νύχτα την Βουλή το 2009, προς αποφυγή και παραγραφή ευθυνών τηςκυβέρνησης Καραμανλή!!!
    Μιλάτε κ. Μιχελακη για την μη-αξιοποίηση των ολυμπιακών κτηρίων… Να το πείτε στην κυβέρνηση Καραμανλη και στο κόμμα σας!!! Έχετε το θράσος και μιλάτε για την «εκτεταμένη διαφθορά, αλόγιστη σπατάλη, η ασύδοτη κομματοκρατία»!! Ποιος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο εκπρόσωπος κόμματος της ΝΔ που πήγε το δημόσιο χρέος της χώρας με 170 δισεκατομμύρια παραπάνω μέσα σε 5μιση χρόνια διακυβέρνησης!! Πως??? Ακριβώς με διογκωμένες σπατάλες σε διάφορα υπουργεία, ακριβώς με διορισμοί από το παράθυρο με «γαλάζιες συνεντεύξεις», με μπλοκακι, κτλπ… ας θυμηθούμε τα 45 Σκάνδαλα της ΝΔ !
    Όταν μιλάτε για τις «ρυθμίσεις που βάζουν τέλος σε χρόνιες παθογένειες» να το πείτε στον νυν σας αρχηγό κόμματος, κ. Σαμαράς, που σαν αρχηγός αντιπολίτευσης πολέμησε λυσσαλέα αυτές τις ρυθμίσεις που ΤΩΡΑ τις κρίνετε «επιτακτικά αναγκαίες». Αν είναι τόσο πολύ σημαντικές για την βιωσιμότητα της Ελλάδας στο Ευρώ, γιατί καθυστερήσατε 11 μήνες αυτές τις ρυθμίσεις μετά το ΡΙΞΙΜΟ του εκλεγμένου Πρωθυπουργού το Νοέμβρη 2011??? Για την Πρωθυπουργική καρέκλα, την οποία την κέρδισε «ο μονόφθαλμος ανάμεσα στους τυφλούς»!!! Ο λαός έχει ένα ρητό κομμένο και ραμμένο για την περίπτωση : “Φωνάζει ο κλέφτης”, κύριε Μιχελάκη!!! Και εκτός τις κορόνες του «τσάμπα μάγκα», ο «κλέφτης»κάνει και κολοτούμπες… Ελλάδα, Έλληνες… ψηλά γράμματα… αρκεί να έχετε τα ΜΜΕ με την μεριά σας όταν ρίχνετε λάσπη και προσπαθείτε να δημιουργήσετε εξιλαστήρια θύματα για τις ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ!!! Τα ίδια ΜΜΕ που επί 2 χρόνια θεώρησαν «επικίνδυνες» τις ρυθμίσεις που τώρα διαλαλούν ότι είναι «αναγκαίες» και ότι η κυβέρνηση Σαμαρά «δίνει έναν αγώνα δρόμου»- που η ίδια καθυστέρησε όταν ήταν αντιπολίτευση!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, σας μπερδεύει ένας Παπανδρέου έντιμος, που αγωνίστηκε (και συνεχίζει να το κάνει!!!!!) για την καταπολέμηση της διαφθοράς και των παθογενειών δεκαετιών που μας έφεραν στο γκρεμό. Τον φοβάστε ακόμα και σαν «επισκέπτης» βουλευτής, όπως τον ονομάζετε!!! Γιατί θα υπάρξει μέτρο σύγκρισης με την ανυπαρξία των άλλων ΒΟΛΕΥΤΩΝ που βολεύτηκαν σε μια «καρέκλα»! Και ο Παπανδρέου ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ «ΚΑΡΕΚΛΑ»!!!!! Η ποιότητα δεν μετριέται ποσοτικά, κ. Μιχελάκη!!! Αυτό το ξέρουν οι ξένοι (που τον εκτιμούν τον Παπανδρέου ακριβώς για τις Αξίες του- σαν Άνθρωπος και- σαν Πολιτικός που ΔΕΝ φυγομάχησε!!!) καλυτέρα από αυτούς που αρπάζουν ψήφους ανάλογα με τα κιλά της όποιας «μαριονέτας» βάζουν τα συμφέροντα σαν υποψήφιο… Και για αυτό- ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ- προσπαθείτε να διασκεδάσετε τις εντυπώσεις, κ. Μιχελάκη, για αυτό φάσκετε και αντιφάσκετε εσείς- στην ομιλία σας και το κόμμα σας με στις πράξεις του !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δίχως εκτίμηση (γιατί η εκτίμηση και ο σεβασμός είναι ακριβά δώρα και κερδίζονται μόνο από μεγάλους Ανθρώπους!!!!!), μια μικρή απάντηση από την βάση του Ελληνικού Λαού, που ζει και ονειρεύεται Σοσιαλιστικά μια Ελλάδα που αγαπάμε σε μια Ευρώπη που θέλουμε! Μια Ελλάδα για όλους αυτούς που όντως την αγαπάνε στην πράξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την καλύτερη εξήγηση αυτού του φόβου για τον Παπανδρέου- των οργανωμένων συμφερόντων της χώρας (και όχι μόνο)- την έδωσε ο αρχηγός της Ν.Δ. στην ΔΕΘ… ούτε μια φορά δεν αναφέρθηκε στην Παγκόσμια Ημέρα της Δημοκρατίας. Και πως μπορούσε άλλωστε να το κάνει, όταν αυτά τα οργανωμένα συμφέροντα έριξαν εκλεγμένο Πρωθυπουργό, επειδή μόνο Αυτός ήθελε την Δημοκρατία να ασκείται από τον λαό, με την μορφή του δημοψηφίσματος??? Την στιγμή μάλιστα που ο πόλεμοςτου Παπανδρέου με αυτά τα συμφέροντα βρισκότανε σε αποκορύφωση.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην βασίζεστε κ. Μιχελάκη ούτε στην «μνήμη της κατσαρίδας» που νομίζετε ότι έχουν όλα τα «πρόβατα» που προσπαθείτε να τους βάζετε παρωπίδες… και ούτε στο πλύσιμο εγκεφάλου που μας κάνουν τα άλλα τσιράκια των συμφερόντων στα ΜΜΕ.
    Υπάρχουν ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ εδώ κάτω που έστω και αν θα φάνε πέτρες, ΔΕΝ βασίζονται σε οργανωμένες «ελεημοσύνες» αλλά μόνο στην κρίση μας και σε πλήρη ΔΙΚΑΙΩΣΗ του ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ!!!!! Να το μεταφέρετε και στον κ. Σαμαρά τώρα, όταν ψάχνει για «μεσάζοντες» για τον Θεό, εκεί στο όποιο «Βατικανό». Όπως και τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ λόγια : «Ο έχων δύο χιτώνες ας δίνει τον έναν» !!! Και ΟΧΙ την σκόνη από αυτά σαν ελεημοσύνη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα