Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ενημέρωση για το ζήτημα της λειτουργίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας


                 
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ                                                                                                 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ    07/9/2012                              
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
                                                                                                                       
                                                                                                             

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

           Το ζήτημα της λειτουργίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας έθεσε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας στον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Λυκουρέντζο στη συνάντηση – σύσκεψη που έγινε στο περιθώριο των εγκαινίων του Αξονικού Τομογράφου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.  Ο Δήμαρχος ανέπτυξε και προφορικά την επιχειρηματολογία που έχει συμπεριλάβει στο σχετικό υπόμνημα που έχει ήδη στείλει στον Υπουργό.  Ο Υπουργός επιφυλάχθηκε να απαντήσει εν όψει οριστικοποίησης των σχετικών προτάσεων - αποφάσεων για το ζήτημα του Νοσοκομειακού Χάρτη της Χώρας.  Για το ζήτημα αυτό ένδειξη των προθέσεων του Υπουργού προσβλέπουμε να υπάρξει στην απάντησή του σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Μεσσηνίας κ. Δημητρίου Σαμπαζιώτη εντός των προσεχών ημερών.   
            Ο Δήμος εμμένει στην διατήρηση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και θα επιδιώξει ουσιαστικό και αναλυτικό διάλογο σε προγραμματιζόμενη συνάντηση του Δημάρχου με τον Υπουργό Υγείας.
   
        Από το Γραφείο Δημάρχου                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα