Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν απάντησε ο Λυκουρέντζος για το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας


Γράφτηκε από Kώστας Μπούρας
Επιφυλάχτηκε να απαντήσει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος για το ζήτημα του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας στο δήμαρχο Τριφυλίας Κώστας Κόλλια στην χθεσινή του συνάντηση, μέχρι την οριστικοποίηση των σχετικών προτάσεων και αποφάσεων.
Το ζήτημα της λειτουργίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας έθεσε ο δήμαρχος στον κ. Λυκουρέντζο στη συνάντηση - σύσκεψη που έγινε στο περιθώριο των εγκαινίων του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Ο δήμαρχος, όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου του δήμου, «ανέπτυξε και προφορικά την επιχειρηματολογία που έχει συμπεριλάβει στο σχετικό υπόμνημα που έχει ήδη στείλει στον υπουργό. Ο υπουργός επιφυλάχθηκε να απαντήσει εν όψει οριστικοποίησης των σχετικών προτάσεων - αποφάσεων για το ζήτημα του νοσοκομειακού χάρτη της χώρας. Για το ζήτημα αυτό ένδειξη των προθέσεων του υπουργού προσβλέπουμε να υπάρξει στην απάντησή του σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Μεσσηνίας Δημητρίου Σαμπαζιώτη εντός των προσεχών ημερών.
Ο δήμος εμμένει στην διατήρηση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και θα επιδιώξει ουσιαστικό και αναλυτικό διάλογο σε προγραμματιζόμενη συνάντηση του δημάρχου με τον υπουργό Υγείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα