Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

«Μύλος» στο Δήμο Τριφυλίας για το… «Μύλο» στον Αγρίλη!

Κυριολεκτικά «μύλος» επικρατεί στο Δήμο Τριφυλίας για το… «Μύλο» στον Αγρίλη Φιλιατρών, καθώς το οικόπεδο, το ακίνητο, η νομιμοποίηση, η άδεια λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και ό,τι σχετίζεται με αυτά έχει μεγάλη ιστορία και, όπως φαίνεται, αυτή θα τραβήξει για πολύ ακόμα.
Ενώ, λοιπόν, στο Δήμο Τριφυλίας υπήρχε η άποψη, με νομική – προφανώς – βάση, ότι το ακίνητο είναι δικό του και το εκμεταλλεύεται, αλλά και του Ομίλου Φίλων Αγρίλη (ΟΦΑ), με σχέση 70 – 30, όπως είπε χθες στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας η πρόεδρός της και αντιδήμαρχος Οικονομικών, Μαρία Πανουσιοπούλου, πρόσφατα ο ενοικιαστής υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΟΦΑ. Το αρχικό συμφωνητικό μίσθωσης υπεγράφη το 2009 μεταξύ του τότε δημάρχου Φιλιατρών, του ενοικιαστή και του ΟΦΑ. «Σήμερα, έρχεται αγωγή ότι ο Μύλος ανήκει στον ΟΦΑ!», τόνισε η κα Πανουσιοπούλου.
Πότε και πού εκδικάστηκε η υπόθεση, ρώτησε ο Σαράντος Κουκούμης και η κα Πανουσιοπούλου του είπε ότι η εκδίκαση έγινε στο Εφετείο στις 3 Μαρτίου του 2008 και συμπλήρωσε πως υπάρχουν αποφάσεις του Δ.Σ. Φιλιατρών, αποφάσεις δικαστηρίων και έχει μεγάλη ιστορία η υπόθεση, καθώς φέτος ο ενοικιαστής υπέγραψε συμφωνητικό με τον ΟΦΑ. Πρότεινε τον ορισμό δικηγόρου, του Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου, για να γνωμοδοτήσει εάν το ακίνητο ανήκει στον ΟΦΑ ή το Δήμο!
Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα