Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Η επίτροπος της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Τριφυλία

Η επίτροπος της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην ΤριφυλίαΤον Δήμο Τριφυλίας επισκέφθηκε χθες η επίτροπος της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Αθανασία Μακρή, με σκοπό να επισημοποιηθεί η συνεργασία για την διευκόλυνση των Αμερικανών πολιτών που είναι κάτοικοι του Δήμου Τριφυλίας αλλά και όλης της Δυτικής Μεσσηνίας, στην επικοινωνία τους με τη διοίκηση του αμερικανικού κράτους.
Πιο συγκεκριμένα, όπως επισημάνθηκε, στη συνάντηση που είχε με το δήμαρχο Παναγιώτη Κατσίβελα, το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της αμερικανικής Πρεσβείας σκοπεύει να επισκεφθεί τους Γαργαλιάνους την 1η Απριλίου, με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για τις μεταβολές που συντελούνται στο Ιδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων των ΗΠΑ. Επίσης εκφράσθηκε η επιθυμία του Αμερικανού προξένου να επισκεφθεί επισήμως τον δήμο.
Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα των Αμερικανών πολιτών που είναι κάτοικοι του δήμου. Από πλευράς δήμου εκφράσθηκε η πρόθεση για την αμέριστη συμπαράσταση και υποβοήθηση των κατοίκων της περιοχής, πολιτών των ΗΠΑ.
Κ.Μπ.Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/dimoi/item/58820-epitropos-presveias-ipa-trifylia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα