Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Ο Βενιζέλος «έφαγε» Κακλαμάνη και άλλους πέντε από την Κ.Ε.

Ποιοι διαμαρτυρήθηκαν και ...επανήλθαν

Παρότι έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος φαίνεται ότι προχωρά σε εκκαθαρίσεις στελεχών και μάλιστα ιστορικών.

beni1
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αφαίρεσε, μετά τις εκλογές, από τη λίστα της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του κόμματος έξι στελέχη: Τους
 Απόστολο Κακλαμανη, Μανώλη Όθωνα, Χάρη Τσιόκα, Κώστα Τριαντάφυλλο, Παύλο Γερουλάνο και Ντίνα Λάζαρη
Οι δυο τελευταίοι, που είχαν εκλεγεί με σταυροδοσία στο συνέδριο του 2013, διαμαρτυρήθηκαν έντονα με αποτέλεσμα να επανέλθουν.
Οι υπόλοιποι τέσσερις, όμως, παραμένουν εκτός για άγνωστο λόγο, αν και κάποιοι εκτιμούν ότι ο κ. Βενιζέλος θέλει να εκκαθαρίσει το ηγετικό όργανο του Κινήματος από στελέχη, των οποίων οι απόψεις κινούνται ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου.

Σημειώνεται ότι και οι τέσσερις συμμετείχαν στην κεντρική επιτροπή ως βουλευτές το 2013 ή πρώην βουλευτές που είχαν εκλεγεί στις εκλογές του Μαΐου 2012, αλλά δεν τα είχαν καταφέρει τον Ιούνιο.
Ο αποκλεισμός, πάντως, από τη σημερινή κεντρική επιτροπή δεν ίσχυσε για όλους τους πρώην βουλευτές, δηλαδή δεν υπήρξε η εφαρμογή ενός γενικού κανόνα για πρώην βουλευτές, παρά μόνον επιλεκτικά «χτυπήματα», με αυτές τις καθαιρέσεις.
Πηγή: TheTOC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα