Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΤΣΙΠΡΑΣ 23|08|2013: Όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δεν θα γίνει στην Ελλάδα

tsipras-plistiriasmoi«Τα διλήμματα που έχουμε μπροστά μας είναι ξεκάθαρα όσο και αμείλικτα: Ή θα ανατρέψουμε τώρα αυτά τα μνημόνια ή θα σερνόμαστε για χρόνια στη μιζέρια και στην αναξιοπρέπεια. Η θα πάρουμε τώρα τολμηρές αποφάσεις ή θα ζούμε σε μια χώρα αποικία χρέους, σε μια χώρα που θα στέλνει τα παιδιά της μετανάστες στο εξωτερικό και θα τη διοικούν οι επιθεωρητές της τρόικα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΝΙΟΤΗ ΠΟΥΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΑΛΛΟΣ

«Ας επιλέξουμε λοιπόν: Μνημόνια ή δημοκρατία. Μνημόνια ή κοινωνική δικαιοσύνη. Μνημόνια ή εθνική ανεξαρτησία. Μνημόνια ή ΣΥΡΙΖΑ!»
Μήνυμα στην κυβέρνηση για τους πλειστηριασμούς:
 Ο Αλέξης Τσίπρας διεμήνυσε για ακόμη μία φορά στην κυβέρνηση να μην προχωρήσει στον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας λέγοντας: « Ας μην τολμήσουν ούτε να το σκεφτούν ο κ. Σαμαράς και η συνιστώσα του, το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, ας μην τολμήσουν να διανοηθούν να προχωρήσουν σε πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας . Αρκετά ρούφηξαν οι τραπεζίτες από το υστέρημα του μέσου Έλληνα.
 Δεν θα βγάλουν στο σφυρί και την πρώτη κατοικία άνεργων και χαμηλόμισθων που αδυνατούν να ξεπληρώσουν τοκογλυφικά δάνεια».
 Όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δεν θα γίνει στην Ελλάδα
Αύριο, Τετάρτη 22 Ιούλη 2016 ο Αλ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζουν τα προαπαιτούμενα για το νέο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ: Έρχονται οι πλειστηριασμοί express!!!

 – http://www.inred.gr/katasheseis-pleisthriasmoi-express/
 Πηγή: Τσίπρας από την Κέρκυρα: Οσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ πλειστηριασμοί δεν θα γίνουν στην Ελλάδα | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα