Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑΛΑΣΣΗ – ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

 Μας πρόδωσαν Γιώργο Θαλάσση! Μικρέ Ήρωα των παιδικών μας χρόνων! Μας πρόδωσαν!
Αυτοί που ορκίστηκαν να υπερασπίσουν την Ελλάδα από τους άρπαγες του Βερολίνου, τώρα φέρνουν το ίδιο το Δ΄ Ράιχ στην Ελλάδα!
Οι μισοί από αυτούς ντύθηκαν Αριστεροίοι άλλοι μισοί Δεξιοί, σήκωσαν κορώνες, είπαν λόγια, έταξαν ηρωισμό και ανδρεία καιγυαλίζουν τώρα τις μπότες του Δρ Σόιμπλε!
Μας πρόδωσαν σου λέω! Όχι εμάς, γιατί ποτέ δεν τους πιστέψαμε, αλλά τον λαό, που ονειρεύτηκε εθνική αξιοπρέπεια, τίμια δουλειά, ένα σπιτάκι, ένα όνειρο, ένα χαμόγελο!
Μας πρόδωσαν όλους! 
Τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Μανώλη Γλέζο, τον Ελύτη, τις καμπάνες των Εκκλησιών και τα ξωκλήσια μας, τα νησιά και τα χωριά μας, την ίδια την περήφανη Γαλανόλευκη!
 Αλλά εσύ μας έμαθες Γιώργο Θαλάσση, Μικρέ και μεγάλε μας Ήρωα, να Αντιστεκόμαστε!
Με το Μνημόνιο 3 αρπάζεται η Εθνική Περιουσία των Ελλήνων, η ίδια η Ελλάδα και μπαίνει σε ένα Ταμείο αποπληρωμής των Δανείων, που δεν μπορούν  να αποπληρωθούν ποτέ, αφού στο εξωτερικό «Χρέος» των σχεδόν 315 τώρα δισ., θα προστεθούν άλλα 85, εκτοξεύοντάς το στα 400 δισ. ευρώ! Χρέος που δεν μπορεί να εξοφληθεί ποτέ και με τίποτα! Και αυτό το ξέρουν! 

Και αυτό επιδιώκουν, ώστε αντί Χρέος και χαρτιών, να πάρουν την ίδια την ατόφια και πολύτιμη Ελλάδα: όλα τα στρατηγικά της σημεία και επιχειρήσεις, όλο τον εθνικό της πλούτο, όλες τις τράπεζές της, κάνοντάς μας και πάλι σκλάβους! Να μας κατασχέσουν και να μας επιτάξουν την Ελλάδα!

Και στο τέλος θα δημιουργηθούν Γερμανικές Στρατιωτικές Βάσεις και θα εκδιωχθούν και οι Σύμμαχοι από την Κρήτη… Και οι Φυλακές θα γεμίσουν Πατριώτες…
Παράλληλα, το φιλοναζιστικής ηγεσίας κόμμα της Χρυσής Οχιάς θα απλώνεται και θα καταπίνει πολλούς αφελείς, περιμένοντας την σκοτεινή εκείνη «Χρυσή Αυγή» της Ευρώπης, που ο Χιτλερισμός θα ξαναγίνει η ισχυρή δύναμη της γηραιάς ηπείρου, ξεκινώντας και πάλι από το Βερολίνο, το οποίο στην κορύφωση της νέας Οικονομικής ισχύος του, θα αναγκαστεί να πετάξει τον μανδύα και θα φανεί από κάτω η μισητή σβάστικα…

Μας πρόδωσαν!

Είπαν «μας εκβίασαν»… Και ξέχασαν ότι οι Έλληνες ΔΕΝ εκβιάζονται.Πολεμούν ως το τέλος, ελπίζοντας στον Θεό! Γιατί έτσι γεννιούνται οι Ήρωες! Έτσι ξυπνούν οι λαοί! Έτσι λάμπει η Ελλάδα στους Αιώνες!

Και εκείνο το πρωινό της 28ης Οκτωβρίου 1940μας εκβίασαν, μας απείλησαν όχι με ΑΤΜ, αλλά με Πόλεμο, έχοντας συγκεντρωμένες πάνοπλες τις Στρατιές τους στα σύνορα και τα πολεμικά αεροπλάνα τους επανδρωμένα, γεμάτα θάνατο! Και όμως είπαμε ΟΧΙ! Και το ΟΧΙ μας ένωσε! Το ΟΧΙ μας θέριεψε! Μας ενθουσίασε! Μας μέθυσε! Και πέρα από κάθε λογική, πέρα από κάθε πρόβλεψη, πέρα από τα ανθρώπινα, τους ΝΙΚΗΣΑΜΕ! Τους ΣΥΝΤΡΙΨΑΜΕ! Τους ΡΕΖΙΛΕΨΑΜΕ! Τους ΑΦΑΝΙΣΑΜΕ! 

Δίνοντας θάρρος και κουράγιο σε όλους τους λαούς του Κόσμου!Και αναγκάζοντας τον Χίτλερ και τη Γερμανία να έρθει να χτυπήσει πισώπλατα και άνανδρα την Ελλάδα, τρώγοντας χώμα στα Μακεδονικά μας και Θρακικά Οχυρά και αποδεκατίζοντας τους Αλεξιπτωτιστές του στην ηρωική Κρήτη και πολεμώντας συνεχώς σε Μέση Ανατολή, στη Φλεγόμενη Μεσόγειο με το θρυλικό ιδίως Αντιτορπιλικό «Βασίλισσα Όλγα» και με την παράλληλη Εθνική Αντίστασητους ΤΣΑΚΙΣΑΜΕ!

Αυτούς που καίγαν άνανδρα τα χωριά μας, που εκτελούσαν απάνθρωπα ιερείς, γυναίκες, παιδιά και βρέφη! Που έκαναν Ολοκαύτωμα έναν ολόκληρο λαό, που στο τέλος όμως αναγκάστηκαν να γονατίσουν μπροστά του!
Και τώρα ξανάρχονται… ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ! ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ! 

Η Ελλάδα μας σε λίγο θα τελεί υπό πλήρη Γερμανική Κατοχή και Γερμανικές Εντολές που θα εκτελούν Κυβερνήσεις νέων Τσολάκογλου!

Μα θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ και πάλι στο Τέλος!

Θα ξαναμεθύσουμε από ελληνική χαρά και θριάμβους!

Γιατί ο Γιώργος Θαλάσσης, ο Σπίθας και η Κατερίνα, είναι και πάλι εδώ! Υπηρετώντας εκ νέου τον μεγάλο αντιστασιακό εθνικό αγώνα. Τον αγώνα της Ελευθερίας και Αξιοπρέπειας!
ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Και η πρώτη του μεγάλη Μάχη είναι τα Γερμανικά Προϊόντα, τα οποία μποϊκοτάρουμε ήδη σε Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη και τον Κόσμο, για να σταματήσουμε το Δ΄ Ράιχ, πριν αιματοκυλίσει και πάλι την ανθρωπότητα,ξεκινώντας από την μισητή τους Ελλάδα

Που για μια ακόμη φορά θα είναι αυτή που θα τους δώσει ένα αξέχαστο μάθημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα