Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Τριφυλία: «Ανοιχτοί Ορίζοντες» ο συνδυασμός του Π. Τσίγγανου με έμβλημα τον Ήλιο

«Ανοιχτοί Ορίζοντες» είναι το όνομα του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Τριφυλίας, Παναγιώτη Τσίγγανου, και έμβλημά του ο ήλιος.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας από τον κ. Τσίγγανο, ανακοινώνοντας το όνομα και το έμβλημα του συνδυασμού του, αναφέρεται: «Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τα σύμβολα και να καθορίσει τη σημασία τους έτσι απλά... Τα σύμβολα περιέχουν σκέψη, φαντασία και συναίσθημα, με τρόπο που κανένα άλλο μέσο απεικόνισης και επικοινωνίας δεν κάνει... Πιστεύω ότι σύμβολο-έμβλημα πρέπει να είναι κάτι που να μπορεί ο καθένας, από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο, να το φτιάξει εύκολα και απλά, με ένα μαρκαδόρο, με μια κιμωλία, με ένα σπρέι... Κάτι απλό αλλά και κάτι μοναδικό.
Έτσι επιλέξαμε ως συμβολισμό της κίνησής μας τον Ήλιο. Σε κάθε ανατολή του υποδηλώνεται η δύναμη και η ισχύς της νέας αρχής και της ελπίδας που γεννιέται. Η κυκλική μορφή του φωτός στην καρδιά του συμβολίζει τη συσπείρωση των δυνάμεων της κοινωνίας και οι ακτίνες του συμβολίζουν την εξωστρέφεια, το άνοιγμα σε συνεργασίες και τον σεβασμό στην αντίθετη γνώμη. Με ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και το βλέμμα στραμμένο στους

συμπολίτες μας σας καλούμε να συνεργαστούμε όλοι για να λάμψει ο Δήμος μας σαν τον ήλιο και να έχουμε τις πόλεις και τα χωριά που μας αξίζουν. Το δύσβατο αυτό μονοπάτι θα το περπατήσουμε με επιμονή και αν φτάσουμε σε αδιέξοδα, θα ανοίξουμε νέους δρόμους! Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε τη φράση του ποιητή “Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει το σκοτάδι μέσα του θα’ χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο”… #anoixtoi_orizontes #mazi #nea_arxi».
Του Ηλία Γιαννόπουλου  tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα