Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Δημοτικές Εκλογές: Επική διαφημιστική εκστρατεία από υποψήφιο (φωτογραφίες)


Ο εργολάβος κηδειών Κωνσταντίνος Μπαμπούλας κατεβαίνει στις εκλογές, και σηκώνει όχι μόνο τα μανίκια, αλλά και τα φτυάρια...
Συνεχίζει δυναμικά την… επική προεκλογική του εκστρατεία ο εργολάβος κηδειών Κωνσταντίνος Μπαμπούλας, ποντάροντας στο επάγγελμά του για να γίνει γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα ΜΜΕ.
Ο Κωνσταντίνος Μπαμπούλας κατεβαίνει με τον συνδυασμό «Κοινωνική Συνεργασία» στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης, και σηκώνει όχι μόνο τα μανίκια, αλλά και τα φτυάρια. Στην κυριολεξία. Δικαίως σημειώνει άλλωστε, ότι «αγώνας χωρίς χιούμορ είναι μόνο ο πόλεμος». 

Ακολουθεί μια έκκληση προς τους ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν, ωστόσο η έκκληση παραπέμπει σε κηδειόχαρτο… «Σταυρώνουμε κατά συνείδηση» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Όπως φαίνεται το βάρος στη διαφημιστική καμπάνια πέφτει στις ομοιοκαταληξίες. «Μήπως να πήγαινα για βουλευτής; Αλλά εκεί δεν θα είχα το άρμα που λέγεται Hlias Zaxaris» γράφει εξάλλου Κωνσταντίνος Μπαμπούλας για τον υποψήφιο δήμαρχο. 

«Μπαμπούλα στηρίζω, ζωή κερδίζω. Αλλιώς…» ανέφερε εξάλλου πρόσφατα, οπότε όσοι είναι δημότες Νεάπολης Συκεών καλό είναι να ψηφίσουν Μπαμπούλα δαγκωτό, για να μη βγάλει το φτυάρι… 
Πηγή:skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα