Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Iνδία: Ψήφισε λάθος κόμμα και… έκοψε το δάκτυλο του (video)


Σε βίντεο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Παουάν Κουμάρ εξηγεί ότι μπέρδεψε τα σύμβολα των κομμάτων που παρουσιάσθηκαν στην ηλεκτρονική συσκευή της ψηφοφορίας

Κοψοχέρης αρσενικό (θηλυκό: κοψοχέρα)

Αυτός που προτιμά να «κόψει το χέρι του» παρά να ξαναψηφίσει ό,τι ψήφισε ή (γενικότερα) να ξαναεπιλέξει ό,τι ήδη είχε επιλέξει
Ινδός, απελπισμένος που ψήφισε το λάθος κόμμα στις βουλευτικές εκλογές που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ινδία, έκοψε όχι το χέρι του, αλλά το... δάκτυλό του με μπαλτά.
Σε βίντεο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο 25χρονος Παουάν Κουμάρ εξηγεί ότι μπέρδεψε τα σύμβολα των κομμάτων που παρουσιάσθηκαν στην ηλεκτρονική συσκευή της ψηφοφορίας και πάτησε το κουμπί για το κόμμα του πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι αντί για το κουμπί των αντιπάλων του στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές.Ο 25χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο απ' το οποίο πήρε εξιτήριο.

«Ήθελα να ψηφίσω τον ελέφαντα και ψήφισα το λουλούδι», εξήγησε ο Κουμάρ, ο οποίος έτρεξε στο σπίτι του και έκοψε το δείκτη του. Αν και η ψηφοφορία διεξάγεται ηλεκτρονικά στην Ινδία, ο δείκτης κάθε ψηφοφόρου μουτζουρώνεται με μελάνι αφού ψηφίσει, ώστε να μην μπορεί να ξαναψηφίσει.

Ο ελέφαντας είναι το σύμβολο του συνασπισμού που είναι αντίπαλος του Ναρέντρα Μόντι στο Ουτάρ Πραντές, ενώ το άνθος του λωτού είναι το σύμβολο του κυβερνώντος κόμματος.

Η ψηφοφορία στις ινδικές εκλογές ξεκίνησε στις 11 Απριλίου και συνεχίζεται έως τις 19 Μαΐου με 900 εκατομμύρια ανθρώπους να έχουν δικαίωμα ψήφου.

.gr/news/weird/article/402213/india-p
Πηγή: skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα