Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Bγαίνει στον «αέρα» το One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη (πρόγραμμα)

Mε 8ωρο πρόγραμμα και με προγραμματισμένο διάστημα έναρξης το πρώτο 10ήμερο του Μαϊου, ετοιμάζεται να βγει στον ιντερνετικό «αέρα» το One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η πιθανότερη ημερομηνία είναι η 2α Μαϊου, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει μικρή παράταση και το κανάλι να είναι τελικά στον αέρα στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Secret οι δύο διευθυντές των εφημερίδων Γιώργος Μαντέλας και Αντώνης Καρακούσης θα έχουν καθημερινή παρουσία στις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων. Από εκεί και πέρα όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα το πρόγραμμα του καναλιού θα είναι οκτάωρο και θα ξεκινάει από τις 4 το μεσημέρι.
Στις 16:00 έως τις 18:30 οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Παπαδόπουλος, Βάσω Μητρομάρα και Θανάσης Φουσκίδης θα αναλύουν την επικαιρότητα. Από τις 18:30 έως τις 20:00 τη σκυτάλη θα παίρνουν ο Γιώργος Παπαχρήστος και η Τζίνα Μοσχολιού. Από τις 20:30

μέχρι τις 22:00 ο δημοσιογράφος Γιάννης Μούτσος θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.
Από τις δέκα το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα ο Δημήτρης Μανιάτης με την Αθηναΐδα Νέγκα, θα κάνουν απολογισμό της επικαιρότητας. Στο πρόγραμμα θα υπάρχουν ημίωρα ένθετα, με θεματολογία που θα σχετίζεται με την υγεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ευεξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα