Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Τριφυλία: Συνδυασμό και πρόγραμμα παρουσίασε ο Λεβεντάκης στα Φιλιατρά (φωτογραφίες)

Τον συνδυασμό του ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. με τις θέσεις, το πρόγραμμά του και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης στο κατάμεστο Cinelux στα Φιλιατρά.
Ο κ. Λεβεντάκης αναφέρθηκε στις δυνατότητες που έχει αυτός ο δήμος οι οποίες επισήμανε δεν έχουν αξιοποιηθεί και γι' αυτό έχει τόσα προβλήματα. Μίλησε για αναπτυξιακά εργαλεία και χρηματοδοτήσεις που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και αξιοποιηθεί, ενώ ζήτησε από τους πολίτες της Τριφυλίας να τον εμπιστευτούν για να αλλάξουν όλα.
Στην ομιλία του ο κ. Λεβεντάκης τόνισε:
«Στις 26 Μαΐου είναι η στιγμή να τα αλλάξουμε όλα και αυτή την εντολή θα τη δώσετε εσείς, οι άντρες και οι γυναίκες της Τριφυλίας. Δεν είμαστε εδώ για να αναλύσουμε το παρελθόν, δεν είμαστε εδώ για να χάσουμε χρόνο με αυτά που δεν έγιναν. Είμαστε εδώ για να βρούμε λύσεις για ένα καλύτερο αύριο. Ενα καλύτερο αύριο πρώτα από όλα για τα παιδιά μας και μετά για όλους εμάς.
Ο τόπος μας σήμερα μας θέλει ενωμένους. Τη πρωτοβουλία αυτή τη πήρα πρώτα απ’ όλα γιατί δεν μπορώ άλλο να βλέπω τη Τριφυλία μας να μαραζώνει, την ώρα που οι άλλοι δήμοι στη γειτονιά μας αναπτύσσουν τις υποδομές τους, το τουρισμό τους, την τοπική

οικονομία τους.
Στις 14 Αυγούστου του 2018 πήρα την απόφαση να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ολο αυτό τον καιρό γύρισα τη Τριφυλία απ’ άκρη σ’ άκρη.
Μίλησα με τους ανθρώπους της, με όλους εσάς, είδα τα προβλήματά μας, γνώρισα τις ελλείψεις μας και κατάλαβα τις ανάγκες μας. Αγροτικό δίκτυο παραμελημένο, ακατάλληλο δίκτυο ύδρευσης, ανεξέλεγκτες χωματερές, ακατάλληλοι παιδότοποι, είναι ένα μικρό δείγμα. Ο δήμος μας πρέπει και μπορεί να ανταποκριθεί σ’ αυτές τις ανάγκες. Ο δήμος πρέπει να αποκτήσει ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών του, και αυτό αποτυπώνεται στο πρόγραμμα που θα σας παρουσιάσουμε.



Το πρόγραμμά μας είναι αξιόπιστο, είναι ρεαλιστικό, είναι υλοποιήσιμο. Και αφορά τους τομείς της τοπικής οικονομίας, της παιδείας, των υποδομών, των δικτύων και της ασφάλειας. Αυτοί είναι οι βασικοί πυλώνες του προγράμματός μας».
Ακολούθησε παρουσίαση του προγράμματος, με τους βασικούς άξονες αλλά και προτάσεις για τις Δημοτικές Ενότητες Κυπαρισσίας, Φιλιατρών και Γαργαλιάνων.
Κλείνοντας, ο κ. Λεβεντάκης είπε με έντονη συγκίνηση: «Δεν υπάρχει άλλο όνειρο. Δεν υπάρχει άλλο όραμα. Δεν υπάρχει άλλη νεολαία, σαν τη νεολαία της Τριφυλίας. Είμαστε παιδιά της ίδιας μάνας, παιδιά του ίδιου τόπου. Αυτού του τόπου, που πέρασε τα τελευταία χρόνια μεγάλες φουρτούνες, δοκιμάστηκε, αλλά άντεξε και σώθηκε.
Εφτασε η στιγμή η Τριφυλία, να βρει το ήσυχο λιμάνι της. Σας μιλάω από τη καρδιά μου, όπως πάντα έκανα. Τα καλύτερα έρχονται. Στις 26 Μαΐου γυρίζουμε σελίδα. Ξεκινάμε από την αρχή. Για το μέλλον των παιδιών μας. Σας πρότεινα ένα σχέδιο και ένα όραμα. Πάνω από όλα σας ζητώ να πιστέψετε στο εαυτό σας, στον πλούτο της Τριφυλίας μας. Το σχέδιο που προτείνουμε μπορεί να οδηγήσει την Τριφυλία στο αύριο. Το όραμα που προτείνουμε μπορεί να μας ενώσει όλους. Και όταν ενωθούμε και πιστέψουμε στον εαυτό μας, μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Η μεγάλη μάχη, για τη μεγάλη αλλαγή, τώρα ξεκινάει. Οι εκλογές στις 26 Μαΐου είναι οι πιο κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών. Ηρθε η ώρα να χτίσουμε ένα συμβόλαιο εμπιστοσύνης, που θα στηρίζεται στην αξιοκρατία και την εργατικότητα».



Καλώντας στο βήμα τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους επισήμανε:
«Είναι όλοι καταξιωμένοι στην κοινωνία μας, ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Αυτοί οι άνθρωποι, θα σας εκπροσωπήσουν την επόμενη μέρα όλους εσάς. Αυτοί οι άνθρωποι θα δώσουν τις μεγάλες μάχες μαζί μου, για τη μεγάλη αλλαγή. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και ξέρουμε πολύ καλά πού πάμε. Μπορούμε να πάμε επιτέλους την Τριφυλία μπροστά, δίνοντας ευκαιρίες στα παιδιά των σκληρά εργαζόμενων πολιτών αυτού του τόπου, να ζήσουν καλύτερα από τους γονείς τους.
Αυτή την Τριφυλία αξίζουμε, διότι αξίζουμε καλύτερα. Ζητώ τη δική σας ισχυρή εντολή, το μέλλουν το τόπου είναι στα χέρια σας».



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
Κατά την διάρκεια της παρουσίασης της Παρασκευής από τον υποψήφιο δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη ανακοινώθηκαν οι παρακάτω υποψήφιοι:

Δ.Ε. Αετού: Παναγιώτα Ζιάννη (φυσικός), Ιωάννης Μιχ. Καμπούκος (αγρότης)

Δ.Ε. Αυλώνος: Χριστίνα Γκιόκα (ελεύθερη επαγγελματίας), Θεόδωρος Κόλλιας (ελεύθερος επαγγελματίας), Ηλίας Παναγόπουλος (απόφοιτος ΤΕΙ Πειραιά, επιχειρηματίας αγρότης)

Δ.Ε. Γαργαλιάνων: Χαράλαμπος Αυρηλιώνης (ελεγκτής Υπερ. ΚΤΕΛ Μεσσηνίας), Ευσταθία (Έφη) Σερέτη (νοσηλεύτρια Κ.Υ. Γαργαλιάνων), Δημήτριος Σκούντζος (ηλεκτρολόγος μηχανικός - program manager), Παναγιώτα (Τούλα) Σπυροπούλου (αγρότισσα), Ελένη Μιχαλακοπούλου - Θεοδωροπούλου (ελεύθερη επαγγελματίας), Σάκης (Ζώγας) Τσαγκάνης (αυτοκινητιστής), Ελισάβετ (Έλλη) Τσουπάκη - Κανναβού (τραπεζικός υπάλληλος στην Πειραιώς Γαργαλιάνων), Βασιλική Πατεροπούλου (ιδιωτική υπάλληλος), Παναγιώτης Πουλής (αγρότης), Νίκος Φρούσος (πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής - προπονητής)

Δ.Ε. Κυπαρισσίας: Μαρίνα Αβραμοπούλου - Διπλού (εκπαιδευτικός - νηπιαγωγός), Αντώνης Βλάχος (αστυνομικός), Χρήστος Δημόπουλος (ελεύθερος επαγγελματίας), Κανέλλος Κανελλόπουλος [Παραλίας] (αγρότης), Ζαχσρίας Κανελλόπουλος (καθηγητής θεολόγος, δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας), Βούλα Παναγιωτοπούλου - Φαράτζη (ιδιωτική υπάλληλος), Ευαγγελία (Εύη) Παρασκευοπούλου - Λόλα (φιλόλογος - ειδική παιδαγωγός), Αντώνιος Τζόρβας (αυτοκινητιστής).

Δ.Ε. Τριπύλας: Δημήτρης Παναγιωτόπουλος (ελεύθερος επαγγελματίας)

Δ.Ε. Φιλιατρών: Τάκης Αλευράς (μαθηματικός), Γεώργιος Ασημακόπουλος (πυροσβέστης - δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας), Μαρία Βασιλοπούλου - Προνοΐτη (αριστούχος σχολής Νηπιαγωγών - αριστούχος πτυχιούχος Παιδαγωγικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων), Ευάγγελος (Αγγελής) Κοροβίλας (επιχειρηματίας - αγρότης), Σωτηρία (Ρούλα) Μαρκούλια (μέλος Τ.Σ. Φιλιατρών, ελεύθερη επαγγελματίας), Δήμητρα Μπερδέση (νοσηλεύτρια), Κατερίνα Μπότου - Αργυροπούλου (εκπαιδευτικός), Σπύρος Μιχαλακόπουλος (ιδιωτικός υπάλληλος), Χρήστος Στασ. Παναγόπουλος [Καράρο] (αγρότης), Δημήτριος Στριμπάκος (ελεύθερος επαγγελματίας).  eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα