Σάββατο 20 Απριλίου 2019

τον Καραμανλή τον ανέτρεψαν τα ξένα ενεργειακά συμφέροντα (!!!) απειλώντας τη ζωή του...

Αποτέλεσμα εικόνας για - το σχέδιο ΠΥΘΙΑ για τη δήθεν δολοφονία Καραμανλή ήταν μια στημένη γελοιότητα
Θεωρώ αυτονόητο ότι αφού έστω και μετά από 10 χρόνια μάθαμε από το πλέον αρμόδιο πρόσωπο , τον Διοικητή της ΕΥΠ ότι
- το σχέδιο ΠΥΘΙΑ για τη δήθεν δολοφονία Καραμανλή ήταν μια στημένη γελοιότητα
- ότι από το 2009 ακόμη , με έγγραφό της η ΕΥΠ είχε ενημερώσει και τον προϊστάμενο Υπουργό Μαρκογιαννάκη και τον ίδιο τον κ. Καραμανλή ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοιο σχέδιο 
- ότι παρόλα αυτά ο κ. Καραμανλής , ο κ. Μαρκογιαννάκης και ο τότε Διοικητής της ΕΥΠ αντί να βγούν από το 2009 να διαψεύσουν αυτή τη γελοιότητα που έθιγε κυρίως την χώρα παρουσιάζοντάς την ως ξέφραγο αμπέλι διαμάχης ξένων μυστικών υπηρεσιών με τις δικές μας ανύπαρκτες , όχι μόνον άφησαν να σέρνεται η φαιδρότητα περί αντιστασιακού Καραμανλή επί 10 χρόνια, όχι μόνον διέρρεαν απόρρητα
έγγραφα της ΕΥΠ, αποκρύπτοντας αυτό που αποδείκνυε την στημένη μπαρούφα , όχι μόνον ακόμη οι υπουργοί του Καραμανλή βγαίνουν και ισχυρίζονται ότι τον Καραμανλή τον ανέτρεψαν τα ξένα ενεργειακά συμφέροντα (!!!) απειλώντας τη ζωή του και χρησιμοποιώντας το «ανύπαρκτο» σκάνδαλο Βατοπεδίου , αλλά ο κ. Καραμανλής αύριο θα δηλώσει και πολιτική αγωγή σε μιά δολοφονία που τουλάχιστον γνωρίζει επίσημα και αποκρύπτει ότι ουδέποτε σχεδιάστηκε . Αντιθέτως κάποιοι σχεδίασαν την ηρωική του έξοδο .
Περιμένουμε λοιπόν τη Δικαιοσύνη άμεσα , όχι μετά απο 10 χρόνια , να διορθώσει τη φαιδρότητα αυτή και να ζητήσει ευθύνες από αυτούς που σχεδίασαν το παραμύθι αυτό, από αυτούς που αν και γνώριζαν σιωπούσαν και απο αυτούς που ανέλαβαν εργολαβικά να το διαδίδουν ολα αυτά τα χρόνια.
Και φυσικά περιμένουμε την επίσημη αντίδραση της ΝΔ τα στελέχη της οποίας κάνουν προεκλογική καμπάνια με τέτοιες ρυπαρότητες, όσο και της καραμανλικής συνιστώντας που ευδοκιμεί σε αρμόδιες θέσεις εντός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ .


Giorgos Petalotis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα