Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Συνελήφθη 45χρονος στην Καλαμάτα με 11.000 κροτίδες στο κατάστημά του!

Πάνω από 11.000 κροτίδες είχε στο κατάστημά του 45χρονος στο κέντρο της Καλαμάτας, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί.
Στο πλαίσιο των ελέγχων για την εμπορία και την παράνομη κατοχή κροτίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, χθες το πρωί αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας συνέλαβαν τον 45χρονο για παράβαση της νομοθεσίας για τις φωτοβολίδες και τα πυροτεχνήματα.
Έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο κατάστημα του 45χρονου στο κέντρο της πόλης, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν 11.090 κροτίδες διαφόρων τύπων. Ειδικότερα, 50 κροτίδες τύπου mefisto, 1.600 κροτίδες flash vanger (original), 9.400 κροτίδες τύπου explosive 1 και 40 κροτίδες petarda.
Ο 45χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας

Καλαμάτας.
Οι έλεγχοι από την Αστυνομία εντατικοποιήθηκαν αυτές τις ημέρες και θα συνεχιστούν όλη την εορταστική περίοδο. Οι πολίτες και ιδιαίτερα οι γονείς δεν πρέπει να ξεχνούν ότι τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδια, αλλά υλικά άκρως επικίνδυνα
Οι έλεγχοι, από τις αστυνομικές υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον για την αποφυγή ατυχημάτων και άλλων δυσάρεστων περιστατικών από την παράνομη εμπορία, κατοχή και χρήση κροτίδων και βεγγαλικών.
Υπενθυμίζεται ότι, δυστυχώς, κάθε χρόνο, πριν και κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα σε όλη τη χώρα, γινόμαστε μάρτυρες σοβαρών ατυχημάτων, ιδιαίτερα σε ανηλίκους, εξαιτίας της επικίνδυνης συνήθειας καύσης κροτίδων, πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών, παρότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το νόμο.
Β.Β.  tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα