Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Διαμαρτυρία για σκουπίδια στο Μεμί Κυπαρισσίας

Την αγανάκτησή του για την κατάσταση με τα σκουπίδια στην περιοχή Μαύρη Λίμνα, στο Μεμί Κυπαρισσίας, εκφράζει ο κάτοικος της περιοχής Χρήστος Ντάσκας με επιστολή του στο δήμαρχο Τριφυλίας, τους αντιδημάρχους και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
Την επιστολή τη συνοδεύει με οπτικό υλικό, τονίζοντας ότι για περισσότερο από ένα μήνα δεν έχει περάσει απορριμματοφόρο από την περιοχή αυτή. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:
«Με πολλή αγανάκτηση, και λυπάμαι πολύ για αυτό, θέλω να αναφερθώ στον δρόμο Μαύρη Λίμνας από εθνικό οδό. Μετά την εθνικό οδό, στα 300 μέτρα περίπου, είναι το σπίτι μου. Μπροστά από το σπίτι μου υπάρχει ένας κάδος απορριμμάτων, ο οποίος εξυπηρετεί 40 περίπου οικογένειες, αγρότες καθώς και βιοτεχνίες που βρίσκονται στην περιοχή. Στο δρόμο λοιπόν αυτόν, στις 29 Ιουνίου είχε κλείσει ένας μήνας κατά τον οποίο δεν είχε περάσει απορριμματοφόρο. Από τις 29 Ιουνίου μέχρι σήμερα, 15 Ιουλίου, και πάλι δεν έχει περάσει ακόμη απορριμματοφόρο.
Κυρίες και κύριοι. Τα σκουπίδια μπροστά από το σπίτι μου είναι βουνό, το οποίο μεταφέρεται στο δρόμο δεξιά και αριστερά. Στο βουνό αυτό των σκουπιδιών υπάρχουν ψόφιες γάτες, ψόφια φίδια και σε ακτίνα εκατό μέτρων από τον κάδο η μυρωδιά είναι αφόρητη και ο υγειονομικός κίνδυνος υπαρκτός. Με φωτογραφίες που απευθύνομαι σε σας, όπως θα απευθυνθώ και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με την παράκληση όπως αναλάβετε τις ευθύνες σας για την καθαριότητα της περιοχής μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα