Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Βιασμός 24χρονης: Πέντε ώρες ολόκληρες κατέθετε ο 33χρονος μετρ του Αχίλλειον - Κατασχέθηκαν υπολογιστής και κινητά



Πολύωρη ήταν η κατάθεση του 33χρονου ο οποίος φέρεται να προσκάλεσε την 24χρονη Γεωργία Μπίκα στο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου σύμφωνα με την καταγγελία της έπεσε θύμα βιασμού.
Ο μέτρ του Αχίλλειον, Μάνος Παπαδόπουλος, κατέθετε επί πέντε ώρες σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος για την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για το κύκλωμα μαστροπείας.
Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, ο πελάτης του συμμετέχει στην έρευνα με τη θέλησή του και δεν έχει την ιδιότητα του κατηγορουμένου ή του υπόπτου. "Κλήθηκε σε μια προκαταρκτική που έχει ξεκινήσει. Δεν έχει κληθεί ούτε σαν ύποπτος, ούτε σαν μάρτυρας” είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η πρόθεση του πελάτη του ήταν να παραδώσει τις προς διερεύνηση ηλεκτρονικές συσκευές από μόνος του.
Για περίπου πέντε ώρες κατέθετε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο 33χρονος που κάλεσε στο πάρτι την 24χρονη που καταγγέλλει βιασμό σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης. Όπως είπε ο δικηγόρος του, δεν ήταν παρών στη διάρκεια της κατάθεσης, καθώς ο πελάτης του "δεν έχει να κρύψει τίποτα”.
Ο 33χρονος πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικου Μεγάρου περίπου στις 13:00 ενώ κατά την αποχώρησή του δεν έκανε καμία δήλωση.
Δείτε το βίντεο:

Νωρίτερα, στο πλαίσιο της παράλληλης έρευνας για τα αδικήματα της μαστροπείας πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο σπίτι του Μάνου Παπαδόπουλου όπου κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και εξετάζονται από την αστυνομία.
Τα κινητά κατασχέθηκαν μετά από εντολή του εισαγγελέα στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης και το υλικό θα παραδοθεί στην ανακρίτρια για περαιτέρω διερεύνηση. Σημειώνεται ότι σε αυτό το στάδιο της έρευνας, οι αστυνομικές αρχές δεν μπορούν να προχωρήσουν σε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.
Τι έχει δηλώσει η 24χρονη για τον μέτρ
Ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο μετρ του "Αχίλλειον" κατονομάστηκε από την 24χρονη Γεωργία Μπίκα ως το πρόσωπο που την προσκάλεσε στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.
Η Γ. Μπίκα έχει δηλώσει ότι ο Μάνος Παπαδόπουλος της είχε πει κι άλλες τέσσερις φορές να πάει σε πάρτι, κι αν και εκείνη το είχε αρνηθεί, αυτός επέμενε. Aποκάλυψε ότι τον γνωρίζει "εδώ και δύο-τρία χρόνια", αρχικά ως πελάτισσα σε καφέ-μπαρ της Θεσσαλονίκης που σύχναζε και, εν συνεχεία, ως φίλοι.
Μάλιστα, η κοπέλα πρόσθεσε στη συνέντευξή που έδωσε: "Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν είχαμε βγει ποτέ, αλλά τον εμπιστευόμουν λόγω της καφετέριας, μας πρόσεχε, μας συμπεριφερόταν σωστά και θεώρησα ότι μπορούσαμε να είμαστε και φίλοι". Η ίδια είπε πως είχε προσκληθεί σε πάρτι και στο παρελθόν από τον 27χρονο και σε μερικά από αυτά πήγε χωρίς, όμως, να παρατηρήσει κάτι περίεργο και γι’ αυτό -όπως τόνισε- "τον εμπιστευόταν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα