Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Αργυρούπολη – Στη φυλακή ο 46χρονος «νταής» – Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση


Στη φυλακή οδηγήθηκε με σύμφωνη γνώμη της 18ης τακτικής ανακρίτριας και του εισαγγελέα μετά την απολογία του ο 46χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της 40χρονης συντρόφου του στην Αργυρούπολη.
Στην απολογία του, ο 46χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών φέρεται να ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δεν ήξερε τι έκανε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ζήτησε και τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
Η γυναίκα θύμα της επίθεσης εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού.
«Της έσπασε κεφάλι και πλευρά με τα χέρια»
Σοκ προκαλούν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης γυναίκας στην Αργυρούπολη την περασμένη Παρασκευή.
Η γυναίκα που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, βρίσκεται σε ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.
Ο ιατροδικαστής εντόπισε στο σώμα της γυναίκας σημάδια που μαρτυρούν ότι η κοπέλα δεν ξυλοκοπήθηκε για πρώτη φορά την Παρασκευή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λίγες ημέρες πριν από την άγρια κακοποίηση που οδήγησε την γυναίκα στην Εντατική του Ευαγγελισμού, το θύμα είχε υποστεί και άλλον βαρύ ξυλοδαρμό.
Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης
Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης μαρτυρούν την βιαιότητα με την οποία ο δράστης χτυπούσε τη γυναίκα λίγο πριν εξαφανιστεί από το διαμέρισμά της Αργυρούπολης αφήνοντάς την ημιλυπόθυμη στο πάτωμα. Συγκεκριμένα ο ιατροδικαστής εντόπισε:
  • Βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα
  • Σπασμένα πλευρά
  • Χτυπήματα με τα χέρια αλλά και χτυπήματα πολλά σε επίπεδη επιφάνεια. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ο δράστης χτυπούσε την σύντροφό του με δύναμη στο πάτωμα ή στον τοίχο.
Ο ιατροδικαστής μάλιστα χαρακτηρίζει τα τραύματα του θύματος «εξόχως σοβαρά».
Σημειώνεται ότι οι γιατροί για να κρατήσουν στη ζωή την 40χρονη αναγκάστηκαν να της κάνουν αποσυμπιεστική κρανιοτομία, όταν εκείνη έφτασε στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα