Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Κακοκαιρία: Σε σοβαρή κατάσταση ο 62χρονος που υπέστη έμφραγμα εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό


Ο οδηγός είχε εγκλωβιστεί μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από τον σταθμό διοδίων της Αττικής Οδού στο ύψος της Παλλήνης με κατεύθυνση προς Ελευσίνα
Σε σοβαρή κατάσταση στην μονάδα εμφραγμάτων του Ερυθρού Σταυρού νοσηλεύεται από αργά χθες το βράδυ μετά από έμφραγμα που υπέστη μέσα στο αυτοκίνητο του εγκλωβισμένος οδηγός της Αττικής Οδού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema o 62χρονος οδηγός ο οποίος έχει καρδιολογικό ιστορικό έπαθε έμφραγμα με αποτέλεσμα γύρω στις 7 το απόγευμα να ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ.
Πάνω από 3,5 ώρες χρειάστηκαν προκειμένου το ασθενοφόρο να προσεγγίσει κάποιο κοντινό σημείο στο αυτοκίνητο του οδηγού, ο οποίος νωρίτερα είχε καταφέρει να ενημερώσει την πολυμελή οικογένεια του.
Ο οδηγός είχε εγκλωβιστεί μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από τον σταθμό διοδίων της Αττικής Οδού στο ύψος της Παλλήνης με κατεύθυνση προς Ελευσίνα και με τελικό προορισμό την Πεύκη. Τον 62χρονο κατάφεραν να σώσουν πεζοπόροι στρατιώτες, οι οποίοι τον μετέφεραν μέχρι το σημείο όπου βρισκόταν το ΕΚΑΒ. Σημειώνεται πως σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας ο 62χρονος πρέπει να υποβληθεί σε στεφανιογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα