Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Παράκληση για αιμοδοσία από τη Ν. Μ. Κυπαρισσίας


Παράκληση – προτροπή προς τους αιμοδότες για εθελοντική αιμοδοσία απευθύνει το Τμήμα Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας.
Σε χθεσινό δελτίο Τύπου της Ν.Μ. Κυπαρισσίας, που υπογράφεται από τον αναπληρωτή διοικητή Δημήτριο Λαμπρόπουλο, αναγράφεται: «Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας χρόνια τώρα υποστηρίζει το μεγάλο και ευγενή αγώνα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο θεσμός της εθελοντικής αιμοδοσίας και ότι οι ανάγκες για αίμα είναι τεράστιες, για αυτό το Τμήμα Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας παρακαλεί τους αιμοδότες της περιοχής να προσέλθουν για να προσφέρουν αίμα.
Η αιμοδοσία είναι μια πράξη συλλογικής ευθύνης και αλληλεγγύης και λόγω των αυξημένων αναγκών αποφασίσαμε να συνδράμουμε με μια πράξη αγάπης για το συνάνθρωπο. Δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί λόγω της COVID-19 θα τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας (ξεχωριστή είσοδο, αποφυγή συνωστισμού και τήρηση αποστάσεων). 
Σας προτρέπουμε να μας ακολουθήσετε στο τμήμα μας καθημερινά από τις 9:00 π.μ.- 13:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής (τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2761360112)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα