Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση του Λιμενικού για την αυτοκτονία μητέρας και γιου - Εικόνες από το σημείο


Σε ανακοίνωση για την αυτοκτονία μητέρας και γιου που έπεσαν στη θάλασσα με το αυτοκίνητό τους, έχοντας φορέσει χειροπέδες, προχώρησε το Λιμενικό Σώμα. Η τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Δευτέρας.
Όπως αναφέρει το Λιμενικό στην ανακοίνωσή του, στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που ανέσυρε δύο άτομα και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
«Το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ ανέσυρε από το Ι.Χ.Ε. όχημα χωρίς τις αισθήσεις του έναν 50χρονο άνδρα, καθώς και μία 77χρονη γυναίκα. Από επιτόπια εξέταση ιατροδικαστή Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε ο θάνατός τους ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου πρόκειται να παραγγελθεί διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής» αναφέρεται συγκεκριμένα.
Η τραγική ιστορία πίσω από την αυτοκτονία
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, πριν από δύο χρόνια ο αδερφός του 50χρονου και γιος της γυναίκας είχε δώσει τέλος στη ζωή του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα από το τραγικό συμβάν, ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή, μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί στην οικογένειά του.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι σοροί των δύο ατόμων δεν φέρουν ίχνη πάλης.
Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 14:00 και αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο να παίρνει φόρα και να καταλήγει στον πάτο της θάλασσας. «Είδα ένα αμάξι να πηγαίνει προς τη θάλασσα αλλά δεν περίμενα να πέσει», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο ThessToday.gr, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.
«Μάλλον εδώ βάλανε χειροπέδες. Πήραν φόρα για να πέσουν. Πάτησαν δηλαδή γκάζι. Τους είδα από μακριά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα